my life is a work of art, painted in black and white motions.

Jag gillar studiedagar. För mig är studiedagar ett annat ord för dagar-då-jag-äter-frukost-vid-halv-ett-och-gillar-det. Som idag.

Varje gång jag ska tala om för mina föräldrar att jag har studiedag, säger dom "Jaha, vad bra, men det är ju STUDIEdag, då ska man ju studera extra mycket och inte sitta hemma?" Detta händer 9 av 10 gånger alltså. Minnet är bra men kort som man brukar säga.

Jag har dock inte planerat att studera särskilt mycket idag, även fast det nog skulle sitta rätt fint i mitt ställe att faktiskt göra mer än bara stirra på läxhögen, jag har upptäckt att den inte blir mindre, hur mycket man än stirrar på den(konstigt nog).

Inplanerat idag.. är än så länge ingenting. Jag har inte riktigt hunnit tänka så långt som till eftermiddagen. Härnäst tänkte jag gå och hämta några muffins ur köket, som jag förresten fick för mig att baka kl. 10 igår kväll. Men har man studiedag så har man :)





Vad ska ni hitta på idag? :)


Kommentarer
Av: Ackelina

Sv; jag vill också ha studiedag.

2010-04-26 @ 13:21:37
URL: http://ackelina.webblogg.se/
Av: Ackelina

Sv; fast har sista lektionen nu :P

2010-04-26 @ 14:36:48
URL: http://ackelina.webblogg.se/
Av: karin

hahah cool bild!

2010-04-26 @ 14:39:15
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/
Av: karin

haha underbart! gillar du leopard? :)

2010-04-26 @ 15:28:33
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/
Av: M A L I N :)

okej härligt :)?<3

2010-04-26 @ 20:56:52
URL: http://outlives.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin