Off to Finland! 27/7 - 3/8

Nu sticker jag iväg till Finland. Vi hörs igen om en vecka om jag inte råkar stöta på en dator innan dess. Lek lugnt, kära läsare :)

Time to ta tag i dagen.

Nä, nu har jag segat tillräckligt framför datorn, det är dags att ta itu med detta minsann.

Först ut blir det en dusch, raka benen och kanske t.o.m måla naglarna om jag orkar. Sedan, får vi se. Vi ska inte hålla på vara allt för hastiga nu när man äntligen tar tag i saker, då kanske man tappar motivationen.

Så, first things first - dusch.

BTW, rösta gärna på min sko/hov här genom att klicka på länken nedan, om ni känner att den behöver det alltså :)

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Att designa skor såhär i gryningen.

Klockan är runt halv tolv och hittills har jag inte åstadkommit någonting. Jo, jag har designat ännu en sko. Bara för att det är roligt.. liksom.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Nu blir det frukost.


Jag måste påpeka att det här är något jag uppmuntrar..

....nya besökare! :)

Minsann. Det är inte 150 000 unika, men jag är nöjd så länge det finns någon som faktiskt orkar ta sig tid och läsa mina vrickade inlägg.



God morgon måndag!


And nooooow I'm crashin'.

Och DÄR tog sockerkicken slut. Inget fick jag packat heller. Jag är fullkomligt värdelös. Faktiskt, det är sant.

Anyways, imorgon blir det i alla fall in till staden med båt-bästisarna(Nossie&Folh)för att se Inception. Tydligen så ska vi gå runt i affärer också. Hm. Låter inte som en bra idé i mitt fall men vad gör man inte för sina wünderschöna vänner?

Jag tror faktiskt jag ska dra mig mot sängen snart, innan den här socker-krashen tar dö på mig.



PSST! Besöksrekord avklarat idag förresten!
Var hälsade nya besökare, välkomna till världen där allt är vrickat, konstigt och helt allmänt jag. :)


En äkta viktväktar middag: Tårta & M&M's.

Men jag kan inte klaga. Jag är uppe i världens sockerkick just nu. Jag försöker hinna med så mycket som möjligt innan jag krashar och blir sådär jobbigt trött igen. Kanske något att testa på nästa gång man ska städa huset eller liknande? Äta en jävla massa godis och sedan sätta igång. Perfekt motivation är det också, i alla fall för en godisgris som jag.


Ännu en söndagskväll, yeah.

Jo, här är jag fortfarande. Två klädbeställningar, två duschar och lite mat i magen rikare än imorse.
Middagsplaner har jag inga, ty det blir ingen middag idag.
Jag har fortfarande inte packat så mycket, bara lite, fast jag borde ha packat mer.

Söndagarna brukar alltid bli såhär spontana för min del. Skönt eller inte vet jag ej, men det är helt enkelt så det är. Söndag är den där dagen på veckan man inte riktigt vet om man ska tycka om eller inte. Dagen innan vardagen, dagen man får tillåtelse till att vila ut på riktigt. Med andra ord - söndagar är riktigt ansträngande.

Näe, nu ska jag gå se om jag kan fixa fram lite käk och samtidigt skrämma iväg en översocial kråka som tycks ha fattat beslutet att flytta in i våran trädgård. Inget som uppskattas sådär värst av de övriga boende på våran tomt alltså.

Det svider i plånisen..

Aj, aj, aj..




Äh, småpengar tänker ni. 343 kronor är väl hur billigt som helst för vem som helst?
Nej, är svaret. Det här är pengar som min plånbok helst inte skulle vilja vara utan.

Oh wells, är det rea och fri frakt på Nelly så är det.

Dis iss majj choo.

Here you have it, jag har också gjort en sko till Nellys "designa-en-sko-tävling". Vet inte om den blev sådär extremt het, men skulle uppskatta en röst eller två om ni nu tycker att den förtjänar det.



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Jag skulle faktiskt preciiiiis börja packa..

..när jag upptäckte att det var slutrea och frifrakt på Nelly.com hela juli ut. Så istället för att packa sitter jag istället och pressar ut det lilla som inte ens existerar i min plånbok ännu.


-- KLICKA HÄR NEDAN FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL REAN ---

Åh.

Jag har redan läst alla bloggar jag följer och alla verkar uppdatera fruktansvärt dåligt(alltså inte femtioelva gånger i minuten)denna tråkiga, regniga dag.
Jag har en miljon saker jag borde göra men inget jag faktiskt tänker göra.
Jag borde packa.
Jag borde sluta klaga.
Jag vill hitta en anledning till att inte packa.. men det finns ingen.

God damn it.

Jag får väl ta och packa då.


Intervju med Isabelle

En intervju med Isabelle från bloggen: http://www.pyjjamashallon.blogg.se




"Jag heter Isabelle. Och är en glad , generös och omtänksam flicka. Har levt i 12 år och är en riktigt livsnjutare och älskar att göra olika aktiviteter och att röra på mig mycket. Jag är en go tjej som man alltid kan ha kul med. Och jag tror att mina vänner uppsakatar mig som person , en som ändå kan vara stark men ändå snäll. Lever mitt liv i stockholm , går i sexan och ska upp till högstadiet efter sommaren. Jag rider , dansar och spelar tennis. Sen så håller jag även på med kanin hoppning och hästar. I framtiden satsar jag på att bli vetrinär och är helt tok kär i djur. Jag vill också jobba med uppfödning av kaniner och ha en häst gård på sidan av. Dagarna för mig ser inte precis så vanliga ut , försöker göra livet roligare med spa behandlingar , massage och ett gott skratt. Är också väldigt noga med hur saker ska stå ligga eller sitta. Jag är en stolt kanin ägare åt Lille Skutt! :) Bloggens maskot. Sen så har jag även en liten hamster (:
Hade 2 kaniner men den ena dog för några veckor sedan.. :(
Men satsar även i framtiden på att skaffa en häst :D
Sen så är jag helt TOKIG i lakrits! (:
Inget liv utan de liksom. Sen så älskar jag chips och popcorn och att gå på bio med vännerna och shopping såklart!
Så man kan säga att jag är en glad stockholmare som tar dagen som ett äventyr."



Vad är roligast att blogga om?
Det jag tycker är roligast att blogga om är shopping , mitt liv , upplevelser , tips och så vidare.

Bästa sättet att handskas med negativa kommentarer?
Det jag alltid tänker är att "De är avundsjuka på dig Isabelle" "Skit i dem , de är bara avundsjuka." Och sen så kan väll inte en kommentar stoppa en bloggerskas liv? Tycker jag verkligen inte , man ska hellre läsa de dumma kommentarerna och vara stolt över dem.

Vad gör din/er blogg unik?
Jag tror faktiskt att min blogg blir unik när jag skriver när jag är utomlands och när nya saker dyker upp.. Tror den också blir unikare med kommentarerna och besökarna.

Följer du några bloggar, isof vilka?
Jag följer väldigt många bloggar , mina vänners. Men jag älskar Kenzas blogg (:

Vem skulle du vilja vara för en dag?
Hmm, bra fråga.. Jag vet faktiskt inte. Kanske Kenza eller Justin Bieber? (:
 
Vad gör en blogg "bra" ?
En blogg blir bra om den är aktiv och ska ALLTID ha bilder i varje inlägg. Mycket bilder och mycket text och aktiv.

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
Mitt privat liv, om jag har bråkat med någon, min pojkvän ovs.

Vart är du/vad gör du om 10 år?
Om 10 år är jag lyckligaste tjejen i världen , har fått bra betyg i skolan och förmodligen flyter på i livet. Har en massa goá vänner och driver bloggen frammåt och kanske är kändis bloggare? :)

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
Många har har faktiskt gjort det. Jag har inspirerat mig av många bloggerskor.. till exempel dessa ord.. "No matter what, keep on going"
 
Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
Beror på, men långa gillar jag att skriva :)






Time for BREAKFAST!

Det har nu tagit mig 1,5 timma att ställa mig upp ur sängen, duscha och blogga. Det måste vara nytt personligt rekord faktiskt.





Mina besökare skickade mig ett hemligt meddelande igår.



Tro aldrig att sånna här saker inträffar av en slump säger jag bara minsann.


Förresten, vad är grejen med att barn alltid ska hålla på vakna mitt i natten(vid halv nio) och ställa sig och skrika utanför någons sovrum? Skrika utomhus, nej nej, det går ju inte, där kanske ingen hör dom, där kan man ju inte skrika, nej, att störa så många människor som möjligt verkar vara deras motto.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - barn är bara söta på bilder, om ens det.

Gör aldrig saker idag som du kunde ha gjort imorgon.

Äh, packningen står kvar imorgon också.

Nu ska jag krypa ner i sängen innan jag tuppar av framför datorn.

Vi hörs imorgon folks :)


Lek Lugnt.


Jag vill packa 5867 veckor innan avresa.

Som jag tidigare har... nej, inte alls har berättat, så flyger jag till Helsingfors på tisdag för att stanna där i en vecka. Jag kom ju som sagt hem igår från Hunnebostrand och nu bär det alltså av igen. Så mycket som jag älskar att resa så är det också extremt ansträngande. Mest den där packningsdelen. Jag vet inte riktigt varför, men jag vill alltid packa i väääääldigt god tid. Självklart, säger ni då, men eftersom jag har så kasst minne(vore jag inte 17 hade jag varit helt övertygad om att jag har alzheimers, allvarligt)så brukar jag göra mina packlistor(ja, jag gör packlistor) ca. 2 veckor innan avresan och packningen ungefär en vecka innan. Lite onödigt kan man ju tycka men för mig känns det tryggt att ha allt packat och klart en lång tid innan så att jag hinner fylla på med saker jag har glömt att packa innan vi åker.

Mitt problem nu är att jag har endast två dagar att packa. ENDAST två dagar. Ändå kan jag inte motivera mig själv till att börja heller.

Jävla lathetsgener.




Känner mig aningens KOOOOOL.

Eller ja.. kanske inte.

Jag surfade nyss in på Kissies blogg(die hard fan är jag, såklart)och fick syn på jumpsuit-dressarna hon har köpt från http://www.onepiece.no/. Jag kände mig aningens töntig när jag direkt surfade in på samma sida och kollade in dressarna. Visst, det känns som att detta kommer bli, än en gång, en av trenderna Kissie snart kan ta credit för och så går alla runt i rosa jumpsuit-dressar och tror att dom är Kissie.

Men, jag måste säga att hur fula jag än tycker att dom där dressarna än är.. så hade jag ju inte haft något emot att äga en själv. Sjukt stora, mjuka, härliga dressar som man bara kan begrava sig i under vinterhalvåret säger jag bara. Fy farao vad mys.

Priset är jag dock inte lika fäst vid.. 1000:- ?!



Vad säger ni folks?

Hej, jag är en valross.

Bara för att jag knappt aldrig lägger upp bilder på mig själv.. eller nåt.. så tänkte jag att jag tar och bjussar på en nu. Bara för att liksom. Så att ni kommer ihåg hur jag ser ut. Fast det kanske ni inte ville? Oj, förlåt.





Åh, jag dör.

Människor är allt bra galna. Jag som trodde att jag var galen.



För att klargöra en grej.

Jag tänkte passa på att förklara meningen med ett både missbrukat och allmänt välanvänt ord för er mindre begåvade nu när jag ändå har lite tid över(egentligen inte).

Ordet: Underbar.

Ordet är ett adjektiv som används flitigt för att beskriva ett föremål eller kanske en känsla som man känner "det där lilla extra" för. Om en person säger att någonting är underbart, uppfattas det som att personen i fråga tycker att det denne beskrivit är helt enastående, suveränt, fantastiskt, utsökt, läckert, förtjusande osv osv.

MEN, har ni någonsin testat att bryta ner ordet? Läsa mellan raderna?

Skulle vi nu t.ex försöka att sätta dit ett mellanstreck i ordet "underbar" ungefär i mitten på ordet, skulle båda sidorna av mellanstrecket bilda helt egna ordet och därmed skulle hela ordet få en helt ny mening.

Under-bar.

Rent ut sagt är det som först dyker upp i mina tankar varken suveränt eller enastående, utan helt enkelt något som är.. bar.. där under. Någon som t.ex har tappat bort sina byxor, och därmed är.. bar.. där under. Eller kanske någon som bara helt enkelt tycker om att lufta skrevet?

Visst, att lufta skrev(ursäkta uttrycket)har ingenting med ordet "underbar" att göra(så länge man inte faktiskt syftar på att det är underbart att någon är bar där under), men tänk en extra gång på vad ni faktiskt menar när ni använder ordet "underbar" nästa gång.

Jag antar att jag liksom förstörde ordet "underbar" för majoriteten av er nu. Hah. Så busigt.


I Vote For Shopping To Class As A Sport.

Jag upptäckte en sak idag.

Det är mer ansträngande att shoppa igenom ett helt köpcentrum med deadlinen en timma, än att powerwalka i samma tid.

Det är också möjligt att testa sju plagg på under fem minuter.

Jag är helt slut, och det är nästan hela min blogglön också. Kan i och för sig bero på att den inte är särskilt stor.


Jag är deprimerad.

Good Charlotte är ungefär.. det bästa jag vet.
Good Charlotte är förband åt Pink ikväll på Ullevi.

Jag sitter hemma.
Jag sitter hemma och har tråkiga, dumma gäster.

Jag skulle göra i princip vad som helst för att få gå se dom ikväll.
VAD SOM HELST.

Men jag kan inte.
Åh.


Äckliga jordgubbshelveten.

Vi kom just hem från centrum efter lunchande, lite shopping och middagshandlande. Med oss fick vi också en liter jordgubbar, köpta av en senil lite gubbe som trodde att vi redan hade betalat och att vi skulle ha två liter. "Gubbarna" var dock inte särskilt mumsiga. Vattniga och mjuka. Underbart(bart.. där under).

*Jag och Nossie går till pentryt och ska rensa jordgubbarna*

Jag: Vi kan ju hälla ut dom i påsen och tvätta dom i den?

Nossie: Ja det kan vi göra.. MEN var försiktig! dom kan gå sönder!

Jag: Jag ÄR försiktig!

Nossie: Det är du inte alls!

Jag: Det är jag visst.

- Någon minut senare -

Nossie: *börjar rensa jordgubbarna*

Jag: Meh.. vad dålig du är, du skär ju bort mer än halva jordgubben!

Nossie: Det gör jag inte alls! Jag tar bara bort det äckliga!

Jag: Åh du är så dålig.

- Ännu någon minut senare -

Nossie: Jag är bäst på att rensa jordgubbar.

Jag: Visst. Du får vara bäst. Men jag är ändå mycket bättre än bäst.


Det var det där med att alltid vara bäst eller värst minsann.




För er som förresten inte vad en "jordgubbe" är så gjorde jag en liten bildförklaring.




Alltid lär man sig något nytt liksom.


Vi städar som aldrig förr.

Imorgon är det redan dags att bege sig tillbaka till den kalla tråkiga verkligheten. Vistelsen på Hunnebostrand är med andra ord på väg mot sitt slut. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska hitta på våran sista dag i staden mer än en sen lunch som är planerad för ett lite senare tillfälle idag.

Vi tog istället tillfället i akt att börja småstäda lite så att vi slipper göra allt imorgon. Eller alltså.. Nossie, tog tillfället i akt och började städa. Och med städa menar jag att hon ställde sig upp och började flytta runt våra saker. Själv sitter man vid datorn och bloggar.. och Fia(FolH) sitter i våran mini-garderob och gör gud vet vad. Väntar på att få komma ut ur garderoben kanske?

Okej, vi kanske inte är riktigt så produktiva som vi tror. Eller ens så produktiva som vi tror att vi tror att vi är.

NU ska vi ut och göra staden osäker minsann.

Ungefär så. I alla fall.

Vi sitter nämligen på vårat rum på vandrarhemmet i Hunnebostrand och bereder oss för en vild, vacker och vågad utekväll i stan. Vi ska festa som vi aldrig har festat förut. Detta är kvällen vi skall förevigt minnas som kvällen då vi gjorde allt vi skulle komma att ångra senare. Vi ska trotsa lagen och supa tills våra lever-pojkar smälter.

För det är så vi gör det. Absolut.




Mina inlägg är alltid oerhört seriösa. Bara så att ni vet.

"En hatt jag aldrig någonsin sett förut"

Så går det om man frågar mina kära vänner vad jag ska har för rubrik. Jag klagar inte :)

Gissa vad jag ska ut och göra nu? Gissa? Nä, jag antar att jag är orättvis. Med den tidigare infon om mig och mina livsstilsvanor som ni har fått skulle ni inte ens i era vildaste fantasier ha kunnat gissa att jag för första gången på eget initiativ(dvs. med influenser och goda idéer från goda vänner, inget jag har kommit på på egen hand inte)faktiskt ska ut och TRÄNA. T-R-Ä-N-A.

Denna idé uppkom när vi satt och käkade ännu ett kilo godis och klagade på hur tjocka vi är. Det bästa med att vara i Hunnebostrand när sådana här idéer hittas på är att man inte har någon anledning till att inte göra det. Förutom den vanliga latheten. Men ändå. Liksom.


NU SKA HÄR TRÄNAS!


Träningen avslutas med en tripp till Coop för lite.. mat.

Så kool som man kan vara när man ska ut och träna säger jag bara.




Right. Observera att det är molnigt ute och alla har solglasögon på sig. Likadana solglasögon.

Smögen, - HERE WE COME!

Vädret är på topp här i Bohuslän och ett stycke tuffa grabbar(vi.. alltså..)tänker ta och utforska Smögen denna wünderschöna dag.




Vi är wünderbart seriöst koola. As always.

Vi trotsar det oh så ovänliga vädret.

Cha Chaaaaaaa alla sööwta läsare!

Jag och mina två bff's är snart redo för utgång. Turen börjas med lite förkrök på Hunnebostrands-Stureplan(läs: copp konsum)och sedan bär det av till hamnen för en lokal hemmafest(läs: lunch på någon måttligt dyr restaurang).

Jag lär förmodligen inte blogga senare eftersom jag som vanligt kommer vara så grovt full att jag inte ens vet vad jag själv heter(läs: jag har så dålig kondition så jag kommer inte kunna stå upp efter allt gående).

Aja, ni får ha en finfin dag bitchhhesssz ;******************************************** <3<33<3<3<33<3<3<3<trreeee<


Hund-Bo-I-Strand.

Jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg och introducera er till lillkillen "PD" (Pär-Dennis)som Näsa fick i födelsedagspresent av mig igår. Han är äkta turkisk vara och en sköldpadda som är kool som bara den.

För övrigt så befinner jag, Näsa och Folhie(mina vänner har koolaste smeknamnen)oss i Hunnebostrand från och med igår och ända tills på fredag. Regnet öser ute och vi har minsann ingen bråttom ut så just nu ligger vi och bläddrar i massa gamla tidningar istället. Vi är grabbarna som har koll på hur man spenderar en semester på bästa sätt med andra ord.

Jag avslutar inlägget med en bild på käre PD.



Han är en nyckelring(för er som inte kunde se det uppenbara menar jag).

När man inte har några glas tillhands, får...

p100718001 (MMS)

När man inte har några glas tillhands, får man helt enkelt vara kreativ och skapa egna. Även om det innebär att du måste använda korken till din nässprej.


It's a win-win, right?



Låter som en bra deal.


It's your fucking NIGHTMAAARREE.

Säg hej till mina gudar och deras nya musikvideo.

Avenged Sevenfold - New Music - More Music Videos

I sömnighetens tecken.

Här sitter jag nu.
Hemma alltså.
Hemkommen från ridlägret för ca. 1,5 timma sedan, lyssnar på Leonard Cohen och känner mig sentimental för att lägret faktiskt är slut, - redan. Trött är jag också och därmed inget roligt bloggsällskap denna dag.

Äh, nu ska jag gå stoppa något i magen.



Överkörning.

Nu har jag övningskört för första gången i mitt liv och jag ska säga er, - jag är vid liv ännu. Jag var tillräckligt bra för att vara nybörjare, fick jag höra, även om jag själv inte blev särskilt nöjd.

Nu ska jag minsann tvätta fönster. Jag ska belöna mig själv med lite saft först dock.



Min DRÖMpojkvän har varit otrogen mot mig.

Jag drömde en sorglig sak inatt.
Jag drömde att vi åkte tillbaka till vårat hotell i Turkiet, bara några veckor efter att vi hade lämnat det senast. Nästan allt hade ändrats. Mustafa(kool-kille nr. 1) såg exakt likadan ut, förutom att det var någonting som var annorlunda med honom, jag kunde bara inte sätta fingret på vad. DET HEMSKA då.. den snyggaste av dom alla.. hade SNAGGAT sig på båda sidorna av huvudet, vilket gjorde att hans lite små lockiga hår såg ut som någon form av missbildat berg uppe på huvudet på honom. Grymt fult, må jag säga, men det var inte det värsta.
Jag hittade honom i poolen, inte ensam inte, utan med någon snygg, exotisk, lite kurvig, solbränd, mörkhårig tjej. Där var dom och hånglade som om dom aldrig hånglat förr minsann.

Jag måste säga att jag blev lite.. besviken, på honom. Han kan ju inte bara gå skaffa en flickvän liksom?! Han ska ju vara singel livet ut, om inte jag kan få honom ska inte någon annan få honom heller :G

Så déééé så. :)
Vadå egoistisk och osäker bitch? pfft!


Anywayyyys. Jag har nog inte talat om det tidigare, men imorgon ska jag på ridläger som varar 5 dagar. För er lite mindre matematiskt begåvade(tro mig, ni har mitt stöd)så kan jag tala om att jag kommer hem på fredag, för att sedan åka på söndagen därefter. Så jag har fullt upp och ingen dator följer det med mig på ridlägret, så ni får helt enkelt vara utan min underbart populära blogg tills minst på fredag. Jag vet, det kommer bli svårt, men har ni riktigt tråkigt kan ni ju alltid läsa mina gamla inl.. näe förresten, gör inte det :)


Nu ska jag och mammsen hämta ut lite paket. Därefter ska jag övningsköra på motorvägen(läs: parkeringen).
Jag uppdaterar senare, om jag är vid liv.


Jag har just köpt en GUL bikini. Så jag va...

p100709006 (MMS)

Jag har just köpt en GUL bikini. Så jag var tvungen att köpa en Frapino för att kunna smälta det hela lite bättre.. (läs: jag ville ha en anledning till att köpa en Frapino).


Change Of Plans.

Jag fick påpekat för mig att jag inte hade bloggat om att det var't ändring på morgondagens planer. För ni är säkert helt sjukt intensivt intresserade.

På grund av väder, kyla och moderjord helt allmänt ska jag + bästisar nu alltså inte alls ge oss ut på äventyr till stränder 05.30 imorgonbitti. Istället ska dom pallra sig över hit till min lilla stuga så tar vi frukosten inomhus framför en film. Now we're talking..

Ytterst bekvämligt att bästisar gör frukost-hembesök nuförtiden. Jag slipper packa, fixa mopeden, vakna ännu tidigare, gå ut igenom dörren och frysa ute i regnet.


Åh jag är så jävla lat.

Morgondagens ack så udda planer.

Kan ni gissa vad jag ska göra imorgon?

05.30 prick imorgon ska jag infinna mig i Gottskär, som är en av våra lokala strand-ställen häromkring. Varför 05.30? undrar ni då. Jo, 05.30 imorgon ska tydligen jag och mina idéerika bästisar packa bagsen med frukost och andra trevliga saker och dra till denna plats för att granska solen i all sin härlighet.

Som den morgonmänniska jag är behöver jag nog inte tala om att det inte var jag som kom med denna idé, utan den får mina vänner Näsa och Folie full credit för. Jag måste dock medge att själva idéen låter himla mysig och fridfull.

Det där sista får jag väl äta upp imorgon när det är dags att kliva upp ur sängen. Jag lär få använda kakorna i väskan som motivation för att resa mig upp.

Bara lite sådär "spontan-shopping" för rika människor som jag.




Ser ni det där ordervärdet där? NITTIOFEM KRONOR?! PHEW! Det där är en jävla massa pengar! Ungefär hälften av vad jag äger för tillfället skulle jag tro. Det bevisar bara hur ofantligt rik jag är.




Allvarligt? 95 kronor ÄR faktiskt mycket, tro det eller ej. Gissa om det tog lång tid att slutföra det här köpet..

Goethals Dissent.

Jag har inte den blekaste av vad min rubrik betyder. Detta var bara något jag fick skriva i som verifikation till en kommentar jag just skrev på en blogg. Jag måste säga att jag blev aningens.. upphetsad.. först, för att jag trodde att ordet "goat" fanns med i rutan. Till min stora besvikelse, upptäckte jag att det inte alls stod "goat" utan "goet". Det var alltså inte getter det handlade om. Åh, sådan förtvivlan.



För er som inte fattar grejen.. jag har en förkärlek för.. getar. Och där rök väl alla mina oh så många besökare antar jag..

Idag har jag alltså sett Eclipse. Sammanfattat? Inte det bästa någonsin,, men det var väl förväntat efter att trailern var ungefär det töntigaste jag någonsin har sett, bortsett från min egen spegelbild, såklart. Men helt okej, må jag säga, och lille Jakkis(Jacob)får gärna gå runt UTAN tröja bäst han vill :)

Nu ligger rotning av kylskåp näst på schemat. En magsäck här i Göteborgstrakten börjar ju känna sig lite ensam vid denna tid på dygnet.



ÅH! Jag hör Muse på TV! gotta run :)


Jag + två bästisar har just sett Eclipse. ...

p100706005 (MMS)

Jag + två bästisar har just sett Eclipse. Jag föreslog att jag skulle mobilblogga och alla gladde sig åt idéen. När det kom till att ta en bild var våra ansikten helt enkelt för groteskt fula för att vara med, men efter mycket om och men, blev det en halvduglig bild på våra fötter. Ingen är nöjd.


Det är otroligt vad jag kan göra med min MUS.

Jag citerar Mustafa "-Herrreeegguuuuud!", vad den här datorn är SNABB. Knappt så att jag hinner med mig själv, må jag säga.

Ni förstår, jag sitter alltså nu på min alldeles egna, vanliga, tråkigt härliga... dator. Visst visst, jag har haft dator i Turkiet också, men det är skillnad på 10-tums- och 22-tumsskärm, ska jag säga er. Förresten har jag inte haft tillgång till internet de senaste dagarna, därav den dåliga upppddaatterrringen. Jag gillar att missbruka BOOOKKSTÄVER, som ni förstår.

Skulle jag ha haft tillgång till internet i fredags, hade jag bloggat ett GRATTIS till min wünderbart töntiga vän, NÄSA! Hon tog nämligen geten i kragen och fyllde 17 år, som man säger(eller hur?!) Så jag säger detta nu istället.. GRATTIS NÄÄÄSSAA! :D :D 8D

Ja, så vart det med det. Är det konstigt om jag säger att jag saknar mina turk-vänner i Alanya? Jag föreslog att jag skulle kunna bosätta den snyggaste av dom i en låda under min säng, men i sista stund gick inte mitt förslag igenom, tyvärr.

MEN, jag må också säga att jag har haft en otrolig saknad efter mina bästissssaarr hemma i Sverige, så dom ska jag försöka grabba tag i snarast möjligt minsann :D


Inte mer med det liksom. Ännu ett wünderschönt inlägg avklarat, må jag säga :D

Home sweet home. Klockan är halv fyra turk...

p100705001 (MMS)

Home sweet home. Klockan är halv fyra turkisk tid och nu ska jag lägga mig i min alldeles EGEN säng, livet leker.


It's the same damn thing, it's just a different thing.

Har ni någonsin tänkt på hur uttråkande livet kan vara? Same shit different day.


Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin



RSS 2.0