WC = What Crap?

Mamma: Vad hände med att du skulle städa toan varannan vecka? Det verkar som att det har blivit varannan MÅNAD på sistone.


Efter dessa ord bestämde jag mig för att faktiskt ta tag i det, eftersom till och med JAG som är lat utav helvete fattar att jag faktiskt måste göra en insats i hushållet eftersom jag faktiskt får bo här helt gratis i övrigt.

Så jag började städa och jag måste säga att dom där månaderna har gjort sina spår, men jag var duktig och skrubbade och skrubbade tills det till slut blev rent. Jag hittade till och med en myra under våran papperskorg som tydligen tyckte att det var kul att bo där. Det tyckte däremot inte jag, så han fick flytta IN i papperskorgen istället. Jag hoppas inte att han blev helt sjukt ledsen för att han fick bosätta sig i papperskorgen istället. Vad skulle jag ha gjort liksom? Jag kunde ju inte lägga honom i toan, där hade jag ju rengöringsmedel så då hade han ju kanske blivit förgiftad :O (inte alls dränkts eller så..)...näe, nu fick jag ju dåligt samvete ju. Stackars myra som bor i papperskorgen. Tänk om han har familj? Tänk om myrdrottningen blir ledsen, OCH tänk om han har barn?!

Och det var där det spårade ur känner jag. Nä, myran får skylla sig själv för att han inte höll sig utomhus, så är det bara. Nu lämnar vi det.


Det var ungefär såhär han såg ut. Väldigt unik för sitt slag må jag säga.


Kommentarer
Av: Anonym

sv; nemen, tackar :dD<3

2010-06-04 @ 18:12:17
URL: http://jesseduvet.blogg.se/
Av: vampireknight!

Bara 7 skoldagar kvar ^^'.. Fast nu i veckan har vi mest roliga saker . Förutom engelska provet :d...

2010-06-04 @ 18:13:55
URL: http://chirudesweets.blogg.se/
Av: Madde

Det är fint med mig. Vad händer hos dig ikväll? Kram

2010-06-04 @ 18:16:57
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Av: alexandra - AALEXANDRAT.SE

Känner du någon som tar studenten i år? :)



http://aalexandrat.se/2010/june/ikvall-blir-det-studentfirande.html

http://aalexandrat.se/2010/june/ikvall-blir-det-studentfirande.html

2010-06-04 @ 18:24:50
URL: http://aalexandrat.se

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin