BLOGG.SE, SUCK MY BALLSZ.

Jag har nu envetet försökt och försökt posta kommentarer på olika bloggar men blogg.se:s plattform verkar inte uppskatta detta för ögonblicket då det bara kommer upp felmeddelanden hela tiden. Jag lyckades faktiskt posta en kommentar. HA! tänkte jag och tog ut glädjen i förskott innan jag insåg att min tur inte var speciellt långvarig.

Jag har just kommit hem från en tripp till mina föräldrars kontor. Ja, mitt i natten på en måndag, jag vet. Otekniska människor har helt enkelt ingen lag. Felet var i alla fall på min låtsaspappas dator då han hade råkat radera ett av sina program och undrade varför han inte kunde öppna sina diagram. Ja du. När jag väl fick igång programmet undrade han vart musen hade tagit vägen. Ja.. alltså.. om du inte rörde på den 350 km/h så kanske vi alla hade haft en chans att se vart den har tagit vägen, tålamod snälla du.

Allt detta hade dom planerat att skaffa in en datatekniker för som förmodligen hade bestulit dom på MINST 500 kr och rådgivit min stackars styvfar att boka en tid till en optiker snarast. Positivt för min del dock eftersom jag kanske just har tjänat in ett sommarjobb med mina amatör-skillzzzz. Hade ju inte varit helt fel att jobba en vecka med datorer och få pengar för det, inte sant? Speciellt när sakerna de vill ha hjälp med är så enkla som de är.

Anyways.. nu ska jag nog försöka fila lite på min skrivuppgift. Darn it, TV:n kom inte med några briljanta idéer trots allt.

Våga vilja vägra, sa jag och såg surt på mina läxor.

Jag läste faktiskt "våga vilja viagra" när jag skulle läsa igenom min rubrik alldeles nyss, men riktigt så häftig är jag tyvärr inte.

Som ni kanske har märkt(om ni nu bryr er) så har jag fixat en ny header som jag inte är helt übernöjd med men som blev till efter att jag hade klippt ihop lite bilder jag tog häromdagen och ändrat lite färger på. Så nu är det såhär det kommer se ut tills vidare, lite lagom somrigt också :)

Såhär såg det ut innan och jag var helt enkelt bara väldigt trött på det.Jag kommer försöka ta upp bloggen mer nu i veckan när jag blir klar med alla läxor som jag fortfarande måste göra, så kommer jag ha en del tid över till bloggning. Jag ska svara på mail, kommentarer och lägga in intervjuer.

Är du ny här kan du läsa mer om intervjuerna jag gör under denna kategori: http://entrevista.blogg.se/category/info-om-intervjuerna.html


Nu håller ögonen på att gå igen på mig och jag planerar att sätta mig framför TV:n och se om jag får lite inspiration till skrivuppgiften jag ska göra. Fat chance liksom..

Jag återkommer senare minsann.

Lek lugnt folks.Eurovision.

Igår avgjordes ju Eurovision Song Contest 2010 och vinnaren blev inte helt oväntat Tyskland. Jag är faktiskt rätt glad att Sverige inte tog sig till final(nu kommer väl alla hatar mig antar jag..). Ärligt talat tror jag inte dom hade klarat sig där ändå. Sverige skulle ha skickat dit Salem från början.

Jag hörde Tysklands bidrag första gången igår och den var helt okej faktiskt, jag hejade inte på någon då jag inte är speciellt insatt i hela Eurovision, jag började kolla först när dom röstade och efter ungefär halva rösterna var det ju klart att Tyskland skulle vinna.


Vad tyckte ni om Tysklands bidrag? Värdiga vinnare?

19-åriga Lena som representerade Tyskland i Eurovision 2010Här är låten också:


I thought that I remembered that i forgot.

Nej, jag har inte glömt bort bloggen totalt. Det känns bara ganska meningslöst att slänga in inlägg där jag försöker ursäkta min dåliga uppdatering på sista tiden. Vilket jag ironiskt nog gör alldeles nu.

Ändå tänker jag ännu en gång lova att jag snart tänker ta tag i bloggandet igen, det är bara en vecka kvar till sommarlov och då kan jag försöka ta tag i bloggen på allvar igen.

Anledningen till att jag skriver sådana här inlägg är främst för att ni som tidigare har mejlat mig ska veta att jag har sett alla mejl, men att jag helt enkelt inte har orkat svara(och nej, mejlen är inte ens speciellt många).

Så, då har vi rett ut det hoppas jag.

So long grabbar.

Catching Up.

Nu har jag börjat svara på den mängd kommentarer som låg obesvarade när jag ingick min bloggpaus, men jag är tillbaka sakta men säkert.

Riktigt fint väder idag, och det gör att  jag inte har fått gjort ens hälften av vad jag borde göra tror jag, istället har jag varit ute och försökt bli brun och fotat lite :)

Mooooln. (:Iiiiiiipod.Precis som alla andra måste jag ta en "sånhär-bild", dock ser jag inte riktigt meningen med det nu i efterhand. Alla lyckas alltid se så smala ut på dessa bilder, med undantag för mig. Ni får ursäkta mina mini-valar till lår och det faktum att jag ändrade färgerna så att min hud blev orange :)Med aningens naturligare hudfärg.. jag kände mig som det KOOLASTE(med K, of course..) som begravde mina fötter i grus..Åh, Avenged Sevenfold.Dandelion gone blood. :GGräs. :) Fråga mig inte varför, men jag tycker verkligen om den här bilden.
Koolaste katten i stan. :)Vi avslutar med en bild på en steeeen. 8)
Google Goes Pacman.

För er som inte har märkt detta, så har Google-loggan idag blivit till ett fullt fungerande Pacman-spel :D
Riktigt KOOLT säger jag 8)Jag antar att jag inte behöver lägga in någon länk till Google? ;)

Sweet Seventeen :D

Jag måste säga att jag verkligen gillar att fylla år, för det är ju faktiskt det jag gör idag :D
Jag har fått en drös med trevliga grejer, jag är typ sjukt rik för tillfället, jag har haft en mys-middag med bästisarna på restaurang, och nu ska jag mysa med familjen :)

Livet skulle knappast kunna vara bättre för tillfället :')Jag planerar att försöka ta upp bloggen igen, jag har inte varit särskilt aktiv men det ska vi minsann försöka ändra på, dock kanske inte så mycket denna helg för att hela söndagen går åt till repetition innan vår teatergrupp har premiär för "Flasback"(våran egenskrivna pjäs) på måndagen, men sedan ska jag försöka bättra på uppdateringen och skaffa en header :)


Snaaaaart slut på bloggpausen.

Japp, min bloggpaus höll ju då i.. ehm.. 4 dagar. Så länge kunde jag vara utan att blogga här haha. Men nu ska jag alltså försöka komma igång, hittills har jag försökt fixa lite i designen men jag har inte gjort någon header än, så det blir lite som det blir tills jag orkar fixa en.

Som en trevlig avslutning för min bloggpaus, loggade jag in och fick se att jag faktiskt vunnit någonting för typ.. första gången i mitt liv skulle jag tro. Himlans trevligt :D
Priset var valfritt armband från nuknuk.se och det är tävlingen jag skrev om för ett tag sedan, hos http://enligtsissi.blogg.se

Och armbandet som jag valde var alltså detta:

Armband hjärta silver

Jag är SUPER nöjd kan jag ju säga! :)

BLOGGPAUS

Nu blir det bloggpaus på obestämd tid. Det kan vara tills imorgon, det kan vara tills sommarlovet. Jag vet inte. Jag behöver bara tid och jag har mycket i skolan och mycket överallt som ska fixas.

Jag ska dock försöka få ordning på designen innan jag återupptar bloggen. Vi får se.

På återseende helt enkelt.

TILLFÄLLIG DESIGN

Som ni kanske ser om ni har varit inne på min blogg tidigare, så ser allt ganska fucked up ut just nu om jag ska vara ärlig. Men jag ska ta tag i detta, inte just nu dock, jag orkar inte. Så ni får stå ut. Förmodligen i några dagar. :)

Bara så att ni vet.

Vecka 19

Jag måste säga att jag tycker bra om veckor då man är ledig mer än man.. inte är det :)
Såhär ser nästa vecka ut för mig just nu, jag har ännu inte bestämt något till mina leeeeeddiiigga dagar 8)
*räknar matte för fulla muggar*

MÅSTEETSÅM.

Jag MÅSTE verkligen plugga matten nu. Nu ska jag ut och sol.. ehh, jag menar räkna matte.

SOMMAR - HERE I COME!

Här sitter jag och målar tånaglarna rosa och passar på att klicka hem lite saker från H&M. Med min budget så är detta kanske inte det mest passande beteendet, men man måste ju förbereda sig lite inför sommaren. Höhö. För det är ju absolut inte så att jag redan har massa kläder i min garderob som bara väntar på att få komma ut och det är ju absolut inte så att jag redan har beställt tillräckligt från H&M..

Men, vill man ha så vill man ha. Shorts är ju alltid bra. Oj, vad cool jag är som fick det där att rimma haha :D

"Vill man ha så vill man ha"? Hur bra låter det på en skala liksom..

Kommer om TRE veckor. Tummen ner för långa leveranstider.

Dagens "vill ha".

Sneaker halsband från: http://www.roligaprylar.se/Sneaker-Halsband.html


"Fredshalsband" från: http://www.roligaprylar.se/Fredshalsband.html


"Shuellas"("paraply" för skorna) från: http://www.roligaprylar.se/Shuellas.html
Och sist men verkligen inte minst..SQUIRRELUNDERPANTSSSSSS!!!!!!!!
Vem gillar inte välklädda ekorrar liksom!?

Ifall ni nu som många andra skulle vilja beställa dessa hittar ni dom här, men dom lär nog ta slut fort med tanke på människors fobi för nakna ekorrar..

I put some new shoes on and suddenly everything is right.

Det började med att jag lite halvt föreslog för mamma att jag bara kanske kanske kanske skulle behöva nya skor. Istället hänvisade hon mig till tvättstugan och föreslog att jag skulle sortera ut de skor jag inte längre vill behålla så att vi får plats med något annat.

Så jag begav mig till tvättstugan och började rota igenom skohögen. Jag hittade skor jag inte visste att jag fortfarande hade t.ex mina kära Killdoll-skor som jag älskade någon sommar sedan men som jag trodde hade gått sönder men där var dom, inläggen var lite halvt av men egentligen så var dom vara väldigt, väldigt smutsiga. Så jag bestämde mig för att helt enkelt tvätta av dom, och nu är dom som nya! (ja, nästan iaf..)
Efter att jag hade tvättat klart den första började jag tänka om det inte hade varit mycket mer praktiskt, billigt och lätt att ha endast en fot.

Ännu renare på en bild tagen med blixt
(som vanligt börjar jag först efteråt tänka att det hade ju varit käckt med  "före och efter"-bilder)


Snart efter att jag var klar med tvättandet kom såklart mamma och började klaga på min tvätt-teknik, det är därför det är mycket lättare när hon gör allt själv eftersom alla andra "gör fel" enligt henne. Missuppfatta mig rätt, jag älskar min mamma 8)

Ny Kategori

Jag har fått lite inspiration till att skriva dikter nu efter en del positiv kritik på de dikter som jag hittills har lagt upp på bloggen, så jag skapade en ny kategori här till vänster som heter "Egenskrivna Dikter" där ni kan hitta alla dikter jag publicerat, dvs alla två 8)

Bara så att ni vet liksom.Jag är väldigt sugen på att göra en ny design faktiskt. VÄLDIGT sugen. Men jag vet liksom inte hur jag vill att den ska se ut.. Några förslag? Anything? :)

Vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö.

Tjinge, Hello, Hejsan, God morgon till just dig som vid detta ögonblick sitter och läser min blogg :)

Jag vet att jag inte har uppdaterat i ultrarapid det senaste, men nu ska jag nog vara back on track efter en hel natts sömn på mina villkor.

Jag funderar faktiskt på att ta mig an en ny bloggdesign, men det kommer säkert ta hela dagen(eller mer?)och jag har en del läxor som gärna också skulle vilja bli gjorde denna lördag. Jag får se hur det blir sen :)


Såå.. har ni haft en bra vecka? :)


Jag gjorde en sökning på Google med frasen "pigg" för att hitta en trevlig bild till det här inlägget.. jag blev väldigt förvånad när jag istället fick upp massa bilder på grisar.. hmm..


Olycklig kärlek.

Olycklig kärlek är det finaste som finns

Att inte veta
Att bara vilja

Att vara osynlig
Att vara bunden till något omöjligt

Olycklig kärlek är det finaste som finns

Att tro
Att hoppas

Att intala sig något så mycket att man till slut tror på det själv
Att längta efter det som aldrig varit

Olycklig kärlek är det finaste som finns

Att finna
Att söka

Att leta efter chanser där man inte letat förut
Att försöka hitta möjligheter i det omöjliga

Olycklig kärlek är det finaste som finns
Olycklig kärlek blir min död


"Funniest Constructions"

Jo, roligt är väl det minsta man kan säga om det här..


Ja vad säger ni? Skulle ni vilja ha en pissoar en meter från en annan pissoar, eller kanske en stol framför en handikappstoalett?

Åh, jag ska bygga en balkong utan dörr när jag flyttar hemifrån. Risken är stor för att detta inträffar, tror mig, och förmodligen händer det inte med mening heller..

Fler roliga konstruktioner hittar ni här: http://www.chilloutpoint.com/funny/top-40-funniest-construction-mistakes.html

Ostfrallor in my heart.

Oh yeah. För att göra det hela lite övertydligt så tänker jag tala om att jag just har ätit en ostfralla med gurka och mjölk(eller ja.. jag hade faktiskt inte mjölk PÅ mackan, bara till. I ett glas ni vet.. ehh ja..).
Det är sånna bagateller som gör livet värt att leva förstår ni.
Åh, jag är som absolut hetast just nu. Jag kom just på att det här nog är första bilden på mig jag lägger upp på den här bloggen. Jaha, allt har ju en första gång. Lite roligt att första bilden ni ska få se på mig är tagen med en mini-PC:s lagom smickrande webcam.

För övrigt har jag på mig ett par gråa mjukisbyxor från Bik Bok, en svart utsliten "My Chemical Romance"-t-shirt och ett par pilotbrillor(observera att det är kolmörkt i mitt rum och att jag ändå bär solglasögon).Den ultimata outfit-bilden? Tell me about it. Sminket har tydligen också gått och gömt sig under dagen eftersom det inte verkar synas till nu.

Ibland undrar jag verkligen hur jag tänker. Men men, man får väl ta och försöka komma ihåg att utseendet helt beror på vad man tänker om sig själv. Så jag kanske borde börja tänka att jag är skitsnygg på den där bilden istället? Att det är "high fashion" att titta upp under solglasögonen, iklädd utsliten t-shirt och mysbyxor?
Ohja, jag är verkligen snygg alltså.


You and me baby ain't nothing but mammals so let's do it like they do it on the discovery channel.

Hemma igen efter en dag som jag trodde skulle bli ganska lugn, men som visade sig vara lång och utslitande. Ändå så är det enda jag har gjort idag shoppat, varit på två föreläsningar och sett på teater. Låter ju kanske inte så ansträngande men det är det faktiskt.

Jag har fått gjort en del känner jag iaf, köpt det jag har planerat att köpa och bytt det jag har planerat att byta, dvs ett linne. Jag planerar hela tiden inför familjens Turkiet resa som sker i den 20:e juni i sommar, det ska bli himla skojigt tror jag :D

En liten "check-lista"..Okej, det var kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats på. Det känns ju som att jag har köpt alldeles för mycket redan.. nu kommer jag ihåg! Jag har glömt att jag har köpt skor också, dom som jag visade upp i gårdagensinlägg, visste väl att det vart något mer 8D


Näe, nu är jag så trött så ögonen håller på gå igen på mig.


Late dayz.

Jag lovar, jag har faktiskt försökt blogga idag, hade tänkt slänga in ett inlägg när jag satt på Espresso House med en kompis, men typiskt nog så hade jag glömt pin-koden till det mobila bredbandet jag tänkte kolla upp mig på och det blev inget internet.

Det är konstigt hur jag vissa dagar kan sakna blogglust totalt och bara vilja gå lägga mig, och andra dagar vill jag blogga hela tiden, precis som idag då jag har saknat att blogga för att jag inte har hunnit göra det på hela dagen. Jag är iaf äntligen hemma efter en riktigt lång dag som har innehållit nationella prov, en hel del shopping, god mat, bio och quality time med min kära mamma :)


Välbehövda ballerinaskor har också inskaffats, och jag är riktigt nöjd med mitt val faktiskt! :)
Kanske slänger in ett inlägg om en stund, men annars ligger sovstund näst i planering haha :)

"Big girls, you are beautiful!"

Hittade just lite modellbilder som en norsk fotograf vid namn Sølve Sundsbø tagit på överviktiga kvinnor för att strida mot dagens ideal. Bilderna visar fotografier av vackra överviktiga kvinnor som inte verkar sakna självförtroende alls.

Jag tycker personligen att sånna här bilder är bland de vackraste modellfotografierna just för att de är sällsyntare och mer unika. Det är fint med bilder som bevisar att det faktiskt inte behöver vara någon skillnad på tjocka och smala utseendemässigt, det beror bara på vad du tänker om dig själv inombords. Jag har stor respekt för människor som vågar vara unika, och ändå visa sig så starka som t.ex de här kvinnorna.

Jag har inte det bästa självförtroendet och har inte haft det tidigare heller. Jag anser att jag själv skulle kunna gå ner lite i vikt, precis som många tjejer, vilket egentligen är helt onödigt då vilken människa som helst med lite vett i huvudet kan se att jag inte precis är överviktig, något som vågen också bevisar. Ändå så är jag osäker och har komplex för mitt utseende.

Jag är den där tjejen som gärna vill ha bekräftelse för sitt utseende, att någon ger mig komplimanger stärker mig helt omedvetet, även fast jag egentligen har svårt att hantera dom. Jag hade en kompis när jag var mindre som gjorde mig allt annat än stark. Vad jag än gjorde så var det fult och mycket sämre än hur hon skulle gjort det. Vi hade likadana tröjor och hennes var mycket snyggare. Hon var ungefär ett huvud kortare mig, och jag fick därför ofta höra att jag var stor, fet och klumpig. Mina läppar var för stora, jag sa korkade saker. Rörde jag henne så var jag våldsam, och sparkade hon på mig så var det bara kul.

Nuförtiden har jag inte sådana "kompisar"(tro mig, jag hade en del bra stunder med henne också..), och både mitt självförtroende och min självkänsla har stärkts med åren, men jag är inte där jag vill vara än, jag är inte den starka person som jag beundrar många över att de vågar vara, men jag försöker, och jag hoppas att jag någon gång kommer till den stund där jag blir den människan.

Det finns människor som har varit med om värre saker, jag vet, men du ska aldrig tolerera att någon kallar dig ful, äcklig, dum eller dylikt, bara du vet vem du egentligen är, och jämnför dig inte med andra, du kan bara ansvara för dina egna handlingar, inte andras.


Oj, långt och seriöst inlägg, men nu drar jag mig mot sängen, vi hörs imorgon :)

Facebook.

Jag är ganska beroende av Facebook och har testat i stort sett alla applikationer, spel och allt vad det heter som går att hitta på sidan. Jag blev medlem i våras, men använde inte kontot för att jag inte fattade det minsta av hela sidan. I somras loggade jag dock in endast för att kunna göra ett test med Twilight-karaktärer som min kompis redan hade gjort(jag var helt beroende av Twilight, detta var innan jag träffade herr Vampire Diaries dock..).

Så jag loggade in på Facebook och fattade ingenting. Gjorde testet(blev Jasper, ifall ni ville veta) och upptäckte att det fanns fler test.. "Hmm.. vad kul, det kanske man skulle testa..". 52393489374 test senare, hade jag ungefär lärt mig grunderna i Facebook och nu hade i stort sett alla jag kände också blivit medlemmar på Facebook och då blev det ju genast roligare. Jag kunde följa mina vänner och bekantas statusuppdateringar och skicka ut ett par minst lika ointressanta själv.

Sedan fastnade jag för Farmville, Mob Wars och dylika applikationer och det var väl vid det här laget jag började inse att jag var beroende. Jag blev deprimerad för att jag inte kunde logga in och skörda mina plantor, och ledsen för att jag var en dålig mamma åt mina hungriga fiskar i Happy Aquarium.

Till slut tröttnade jag på alla applikationer och började logga in mer sällan. Jag trodde att jag hade lyckats med min rehablitering, tills jag en hemsk dag upptäckte att man kunde gå med i grupper. Sedan dess har mitt liv aldrig varit sig likt. Ni ser ju själva:


Och såhär ser mitt liv ut idag. Kroniskt facebooknarkoman som på lediga dagar gillar att missbruka "gillar-knappen" och skriva meningslösa statusuppdateringar. Story of my life.


Nu tror jag att jag måste logga in lite på Facebook. Bokstavligen.Källan till bilden här.

Sky

En myslåt på en mysdag. Eller ja, mysdag vettefan. Hur mysigt kan det vara att vara sjuk?
Näe, inge vidare, men låten är bra i alla fall. :)

Joshua Radin – Sky


Sometimes i forget to love you
Like i should, love you like I should
But i'd never leave you no I never would I never would
oh oh oh oh you know the way to keep me on my toes
i, i, i... will be fine
just say you'll stay forever mine
oh oh oh oh you know the way to keep me on my toes
i, i, i... will be fine
I will be fine
just say you'll stay forever mine.
til we fall asleep tonight
til we fall... asleep... tonight

Intervju med "Ida"

Intervju med Ida från bloggen: www.iiddaaar.blogg.se


"Tjena! det är jag som är Ida och jag bor i dalarna i en gullig stad som heter Falun. Jag är 13 år men blir 14 i november. min blogg är www.iiddaaar.blogg.se och den handlar mest om vad jag gör på dagarna och mina tankar. jag är ganska mycket ute och sjunger på olika talangtävlingar så det kommer lite uppdateringar på klipp från det. ha det bra!"

Vad gör en blogg "bra" ?
-
När det är många inlägg och massa bilder. något intressant att skriva om!

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
-
Asså, det finns nog inget som jag värkligen inte kan blogga om. eller det finns det säkert men kommer inte på något nu. men jag skulle aldrig kunna blogga och låtsas vara en annan person.

Vad är roligast med att blogga?
-
Att man får dela med sig av sina tankar och bilder, funderingar.

Vad är roligast att blogga om?
-
Jag tycker nog det är roligast att blogga om allt.

Vad/vem fick dig att börja blogga?
-
Det va nog mina kompisar. speciellt min kompis Karin.

Hur länge har du bloggat?
-
ca 2 år. hade en blogg först, sen tog jag bort den, sen samma sak med en till. nu har jag haft min blogg i ca 6 månader.

Vem skulle du vilja vara för en dag?
-
Jag skulle nog vilja vara miley/hannah monthana. se hur hon tänker och hur hon har det.

Följer du några bloggar, isof vilka?
-
Följer mina kompisar och tex rebecca från lillamelodifestivalen.

Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
-
Inte för korta och inte för långa. för korta är väl bättre isf. långa orkar man ofta inte läsa.

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
-
Tror det är min kompis karin. hon är värkligen sig själv och bjuder på sig själv. härliga bloggar! hennes blogg är www.karinwingqvist.webblogg.se :D


 
Åh, jag älskar kommentarer.Hahaha, jag må ha dålig humor men är det bara jag som anser detta hysteriskt kul?

Åh, jag säger då det, hade det funnits bloggande renar hade jag utan tvekan läst deras bloggar.

"En rens vardag"

Tänk er det liksom. Det hade vart något.


Höj studiebidraget, tack?
Jag börjar förstå varför mina pengar tar slut så fort.


Tävling hos enligtsissi.blogg.seJag är med och tävlar om valfritt armband hos http://enligtsissi.blogg.se.
Armbandet jag skulle vilja vinna hittar ni här: http://shop.textalk.se/se/article.php?id=5204&art=3179848

Jag brukar oftast inte delta i så mycket tävlingar, men jag tänkte testa lyckan och delta i denna!
För att komma till tävlingen, tryck här.

Ännu en måndag.

Vaknade upp sjuk idag och mammsen tyckte jag kunde hålla på och vila idag, so here I am.
Jag hatar att vara sjuk och hade mycket hellre gått till skolan nu, så himla tråkigt att bara sitta hemma ensam. Hade ju planerat att shoppa och fika med min kompis Fia idag, men nu blir inte det av. Buhuuuu. Jag som var så sugen på lite shopping och kanske fika.

Anyways, man får helt enkelt ta och göra det bästa av dagen, fast jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Borde nog jobba med lite läxor. Det börjar bli ganska tjatigt att jag tar upp det där med att göra läxor varje dag och så händer det aldrig, men jag måste ju försöka motivera/tvinga mig själv till det.

Nu ska jag nog fixa lite mer frukost. :)

Hur har eran veckan börjat?

Stor, svart & hårig... spindel.

Jag avliiiiiiiider.
Usch. Usch. Eww.

Nu ska den lilla jäveln ut..

..och sen planerar jag att sova.

God natt och vi hörs imorgon om jag överlever alla spindelattacker jag kommer utsättas för inatt.


Almost Easy.

Vi tar ännu en dagens låt, bara för att jag är så inne på Avenged Sevenfold idag.

Avenged Sevenfold – Almost Easy


I feel insane every single time
I'm asked to compromise
Cause I'm afraid and stuck in my ways
And that's the way it stays
So how long did I expect love to outweigh ignorance
By that look on your face I may have forced the scale to tipBara för att klaga lite såhär på söndagskvällen..

Gud vad helgerna går fort. Jag har säkert sagt det tidigare men jag konstaterar det igen. Helgerna bara flyger förbi, och varje gång tänker jag "Ja, men det kan jag göra på helgen, jag har säkert en hel del tid över, två hela dagar liksom.." men varje gång kommer jag också på mig själv med att tänka "fan.. varför är jag så lat?"
Förra gången var perfekt då vi hade studiedag på måndagen, och man faktiskt nästan började sakna skolan lite.. observera, NÄSTAN.

Jag undrar inte om jag har börjat tröttna lite på min design också. Jag har tröttnat på färgen och på utseendet. Känns inte som att jag har haft den så värst länge, men jag tröttnar nog fortare än nödvändigt när jag besöker min egen blogg flera gånger om dagen för att se hur allt ser ut(DET, kallar jag korttidsminne...)
Jo, jag ska nog renovera bloggen lite någon gång när jag hinner och orkar.

Nu ska jag tydligen äta, och jag som inte ens är hungrig.

Det var det här med humörsvängningar jag pratade om.. grinig ena stunden och överlycklig i andra. Vi får väl se hur jag känner mig efter att jag har ätit haha.

Hoppas ni får en finfin söndagskväll iaf! :)


Små potatis äckel.

Usch, usch och åter usch.
Ibland undrar jag om det finns något äckligare än att skala potatis? (okej, jo..)
Det är ungefär det värsta jag vet. Av många anledningar. Jag försöker oftast försöka undvika att behöva göra det men är man en del av ett hushåll så blir man ju lite sådär små tvungen ibland.

Min styvpappa ringde mig precis och sa att han hade ett viktigt uppdrag åt mig. "Jasså" svarade jag med lagom intresserad ton. Mitt uppdrag var alltså att skala nio potatisar. Okej, tänkte jag. Så farligt kan det väl inte vara..
Till min förskräckelse fick jag se att potatisarna hade kvar små groddar, och inga vanliga groddar, utan groddar utspridda på nästan hela potatisen som fick mig att tänka på fastväxta spindeldjur. För det var ju det dom såg ut som, helt seriöst! (Detta är alltså ungefär 10ggr värre än att skala "vanliga" potatisar..)

Så där stod jag, i vårat kök och skalade/högg av små lila-rosa spindlar från våra helt allmänt äckliga potatisar. Jag var lite för intensiv några gånger också, vilket resulterade i små hack i mina naglar. Ni kan då tänka er ännu fler plus poäng till dom där äckliga små potatisarna.

Jag har inga problem med potatis till smaken, det är faktiskt riktigt gott till t.ex grillat kött och bearnaisesås, så länge skalet håller sig borta. Därför brukar jag oftast bara laga pajer och pasta, om jag får bestämma vill säga. (Såklart, 110% fria från potatisskal).Den här bilden, och så tänker ni lite mer.. spindel.
(Bild från Google).Man Must Dance

Jag har precis som många andra fastnat för Johnossi och deras nya album.
Äntligen en låt som man inte tröttnar på.


We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about getting to old
We're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it's art


Johnossi – Man Must Dance

Jag dog lite.

Herre min gud. En av de sexigaste männen på jorden, helt klart.

Synyster Gates(lead guitar in the band Avenged Sevenfold)


Intervju med "Pem Pem"

Intervju med Pem Pem från: http://emartenssons.blogg.se

"Min blogg handlar om mitt ganska vanliga tonårsliv. Har mycket tips, speciellt inom mode och skönhet. På fritiden är jag med min älskade pojkvän och mina fina vänner. Det är dem personerna som är viktigast i mitt liv. Jag har brukar även göra mkt nailart och sjunger och dansar. Mitt liv är helt enkelt fullt med roliga och spännande saker i vardagen. Såklart är inte allting alltid på topp, men det kommer ni också få läsa om i min blogg. Men i slut ändan är jag helt enkelt en 18 årig livsnjutare! // Pem Pem"Hur länge har du bloggat?
Just den här bloggen firar snart 1 år, men har haft 1 blogg innan det. Jag började väl med själva bloggandet för omkring 2-3 årsen.
 
Vad är roligast med att blogga?
Jag tycker det är skönt att skriva av sig om dagarna. Som en dagbok helt enkelt. Dessutom så älskar jag att läsa om andras liv och höra andras tips osv.

Vad är roligast att blogga om?
Mode och skönhet helt klart!! Även en del musik så som texter.

Följer du några bloggar, isof vilka?
Oj, jag följer massvis med bloggar!! Alla mina vänners men även storbloggare som Paow, Kissie, Steffi. Yeah you named it! Haha tycker dem är ganska roliga att läsa :)

Vem skulle du vilja vara för en dag?
Det var svårt!! Hm någon riktig snygging tack!! haha typ Megan Fox, Damn She's hot!!

Vad gör en blogg "bra" ?
Mycket bilder! Blir faktiskt ganska ointressant med en blogg med enbart långa texter om ni frågar mig. Även att man skriver om aktuella saker och har tips. Våga dessutom sticka ut från alla dem andra bloggarna, det gör dig speciell. Det gör en blogg till en "bra" blogg.

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
Min vän Josefine och hennes blogg är en stor insperationskälla för mig, men även många andra bloggar som t.ex Emmelist har gett mig en del insperation.

Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
Beror på innehållet. Orkar inte läsa en lång tråkig text, men om den är intressant och berörande så gärna!!

Vad/vem fick dig att börja blogga?
Mina vänner Josefine och Annie.

Vart är du/vad gör du om 10 år?
Om 10 år vill jag ha ett fast jobb som makeup artist/frisör, ha barn och vara gift med min älskade pojkvän :) Fast det viktigate av allt är att jag är lycklig!
 

En rubrik.

Det har blivit en hel del dålig uppdatering på sistone, men jag ska försöka hinna ikapp lite under dagen(om jag hinner).

Jag var endast hemma i en timma igår, och när jag kom hem var det liksom ingen idé att börja blogga klockan två på natten. Så kan det gå om det är Valborg.

Hur har eran Valborg varit hittills? (:

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0