Lök.

Förstår att ni måste känna er helt bedrövade för att jag inte har uppdaterat på femton veckor, men frukta icke! Snart kommer jag igång igen. Snart.
Älskade dåligheter.

Åh vad jag gillar att inte kunna öppna munnen för att mitt infekterade tandköttet gör så ont.
Åh vad jag gillar att en fågel sket mig i huvudet tidigare idag, i stan.
Åh vad jag gillar att mina allergimediciner får mig halvt drogad och helt utslagen av trötthet.

Jag är inte bitter idag.

Hola caballos grandes.

Hallå stora hästar vart det här ja.
En perfekt rubrik för en fin måndag. Och när jag säger fin syftar jag då alltså inte på vädret. Vädret är helt värdelöst. Men dagen är tänkt att den skall vara fin.

Skall om lite mindre än en timma bege mig till Kungsbacka, plocka upp el pojkvän och åka och handla på Maxi. Måste inskaffa ett par block innan skolan beger sig mot start alldeles intensivt också.

Tjings!
Un poco mejor.

Så. Ny header once again. Gillade aldrig den förra. Den här är väl inte det bästa heller, men det får duga. För nu.

Varför söndagar existerar.

Söndagar är ganska meningslösa dagar. Vad man än kan tänka sig att göra på en söndag så verkar det på tok för ansträngande. Det finns inget mellanting, allt är jobbigt. Tillochmed att sova. Sjukt uttröttande. Denna söndag är dock lite bättre än många andra. Jag ska nämligen inte till skolan förrän på tisdag. En heldag emellan. Sen är sommarlovet slut, vilket dock inte är så kul.

Nu när jag har klagat klart kan jag ju avslöja att jag faktiskt planerar att göra något vettigt av den här dagen. Försöka åtminstone. Tänkte börja med att utforska de gömda skatterna i min garderob som jag inte har rört sedan jag stoppade in allt i den i Januari 2010.

Obligatorisk ugglebild.
Hallå grabbar.

Idag är det lördag och det kliar i fingrarna efter att skriva ännu ett fruktansvärt intressant inlägg för er. Bokstavligt talat. Kliandet som uppenbarade sig första gången igår har utvecklats till ett sorts bedrövligt kittlande på hela den hud som min kropp äger och gjort att jag blivit tvungen att halvt riva sönder mitt eget skinn pga. denna irriterande känsla.

Nu har det dock lugnat ner sig lite efter att jag blivit insmörjd med body lotion och skrubbad med en badhandske. Har även hunnit med ett helmysigt fotbad under den här dagen som skulle bistå till läkningen av min redan nästan helt läkta fot.

Åh jag vet att ni älskar att höra om mina problem.

Muterade tår.

Hej.

Hallå grabbar. Här blåser det och sånt äckligt. Det vet jag efter noggrann granskning av väderleken från datorstolen mot mitt fönster. Att gå ut är uteslutet. Ut = UTEslutet. Shit sicken ordvits jag fick till där. Nästan roligt ju.

Här hemma är det fullt ös med gäster och grejer. Släktingar som man inte är släkt med är det som är på besök. De förökade sig för några timmar sedan och blev helt plötsligt mer än dubbelt så många som tidigare. Själv sitter man och är sjukt social med datorn för tillfället. Har precis strykt 34 örngott och ett par byxor. CASHFLOWWWHH! Nää.. inte riktigt va?
Men några slantar fick man ju allt för det görat iallafall. Dock så har jag inte fått något än. Hmm.Extremheter.

Har nyligen börjat förstå hur extremt koolt(ja, coolt med K)det är att lägga på -heter till alla härliga ord man vill betona lite extra. Koolheter, sötheter, lökheter, smörheter.. ja, ni fattar principen. Ett stycke extremheter fick det här inlägget heta. Dock så har jag redan hunnit babbla på om så mycket andra koolheter(ni ser? überhäftigt) att jag faktiskt har glömt varför inlägget fick heta som det gör.

Oh wells. Fohligheten är påväg hit. Jag undrar vad vi ska hitta på..Eh. Spela sims, va?


Ny design. Höst o sånt.

Nytt utseende. Snabbt gjort. Jag gillar det inte.


Töntigt väder.

Seriöst. Nu får det allt ta och sluta regna va.
Ja blir less fö' fan.Gottigheter.

Efter en kvällstur till en lokal cirkusföreställning är man numera hemkommen. Nu vankas det chokladätning tillsammans med en nyfunnen Beatles-skiva från mammas skivkollektion. Kvällen kan även tänkas innehålla någon enstaka minut(eller timme) vid Sims-världsredigerare. Sånna tuffheter är det som pågår. Yea.

Helt utanför ämnet nu va..
Såhär kunde man se ut på Liseberg för ett par år sedan. En av Fias bilder som jag fick häromdagen då vi utbytte fotografier hårddiskar emellan.
Spännande.
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0