Varför söndagar existerar.

Söndagar är ganska meningslösa dagar. Vad man än kan tänka sig att göra på en söndag så verkar det på tok för ansträngande. Det finns inget mellanting, allt är jobbigt. Tillochmed att sova. Sjukt uttröttande. Denna söndag är dock lite bättre än många andra. Jag ska nämligen inte till skolan förrän på tisdag. En heldag emellan. Sen är sommarlovet slut, vilket dock inte är så kul.

Nu när jag har klagat klart kan jag ju avslöja att jag faktiskt planerar att göra något vettigt av den här dagen. Försöka åtminstone. Tänkte börja med att utforska de gömda skatterna i min garderob som jag inte har rört sedan jag stoppade in allt i den i Januari 2010.

Obligatorisk ugglebild.




Kommentarer
Av: magnicia

söndagr är sämst

2011-08-14 @ 13:33:14
URL: http://magniciaalofgren.blogg.se/
Av: Sara

Sv: Tack :'D

2011-08-14 @ 13:43:19
URL: http://nolongerironic.webblogg.se/
Av: FOLiE

Sjulingar var precis vad jag väntade mig. Minst. Du och Hampus kommer säkert bli underbara föräldrar! (Eller är det Raoul som är fadern?)

2011-08-14 @ 15:52:32
URL: http://fiatheflicka.blogg.se/
Av: FOLiE

Jag hoppas på Raoul.

2011-08-14 @ 16:04:14
URL: http://fiatheflicka.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin