Pez.

Här sitter jag och äter apelsinsmakande Pez-godis från min Nalle Puh-hållare som jag fick i 18-årspresent av mina kära väninnor. Känner mig som ett litet barn igen. Inte undra på att man måste varna för kvävningsrisk hos barn när det gäller i princip allt nuförtiden. Jag sätter de där godisarna i halsen en gång var femte minut tror jag. Kanske borde utveckla mina mjölktänder och börja tugga innan jag sväljer..I'm going out in the world to save our planet, and I ain't coming back until she's saved.

Lite smått mysdag, bortsett från mitt inte lika mysiga engelskabetyg. Skolan känns rätt meningslös nuförtiden. Vi gör inget vettigt. Bara går omkring. Imorgon ska jag iallafall på en dansföreställning på Göteborgs Operan så uppdateringen förblir låg. Men vem bryr sig loikkkssom?


NU ska jag spela tv-speeeeeeeeeel!


Födelsedagsfirande.

Tack tack och åter tack bästaste vänner!

Igår upplevde jag en av de bästa födelsedagar i mitt liv tror jag. Tanken(åtminstone i mitt huvud) var bara en liten trevlig födelsedagsfika med mina bästa vänner sådär på förmiddagen. Dock hade de planerat dagen mycket mer än så. Jag blev grundlurad och ljugen för i stort sett hela dagen när de skulle sätta sina planer i verket, och åh visst var det lyckat allt, det må jag då säga. Dagen innehöll både manikyrer, lunchning och fika vid ån. Helmysigt var det, hade inte kunnat tänka mig en bättre födelsedag faktiskt.

Hemkommandet blev i sig också en överraskning, även fast jag på vägen hem hade börjat ana vad som var i görningen. I fåtöljen i mitt rum satt min kära pojkvän och väntade på mig med en bukett rosor och en ask choklad. Jag hade inte kunnat bli lyckligare. Dagen var komplett.

Dagen spenderades alltså med mina allra bästa vänner och kvällen tillsammans med mannen jag älskar mest på denna jord. Nu har han dock åkt hem och födelsedagen är över sen länge. Jag hatar denna stunden på söndagar. Då jag är alldeles ensam och Hampus-lös. Fortfarande efter 7,5 månad, lipar jag ibland som ett litet barn när jag inser att han ska åka hem och vi inte kommer ses på några dagar. Så mesig är jag. Men jag skyller det på kärleken. Jag skyller det på att jag älskar honom för mycket för att vara ifrån honom alls, även om vi ibland måste.

Jag älskar Hampus. Och jag älskar mina kära bästisar som ordnade aktiviteterna igår till min ära.

Tack grabbar, tack för att ni finns. ♥

Hallå grabbar, jag är myndig.

Note to self: Jag kommer numera för alltid vara äldre än Edward Cullen.

Scoooooo00000oooore!Vadå ut och köpa alkohol? Jag vill köpa trisslotter..

Mysteriet är löst.

Måste påpeka att Windows Live Messengers nya smileys ser rejält skumma ut. Vi försöker komma underfund med deras dolda budskap.
Ninja-killen är ju bara så häftig.

Häftigheter.


Bästa födelsedagspresenten.

Jahaja. Tyckte väl att folket har planerat ovanligt många aktiviteter för just lördagen den 21:e maj. Allt verkar ju vilja hända just då. Inte konstigt, världen ska ju tydligen gå under. Enligt Kissies blogg iallafall, och där är ju allt sant.

Nåväl. Hinner inte vara 18 år särskilt länge. Tyckte att världen nu iallafall kunde gått under den 22:e maj.

Vissa dagar så bara går ingenting.

Det här är en sån dag.

Helgen har varit toppen i övrigt, men den här dagen har ännu inte fört något bra med sig. Jag vill inte plugga, jag har ont i mage och huvud och är lite ledsen. Ingen bra kombination.

Lördagen den 14:e maj.

Tänk att jag faktiskt blir 18 om exakt en vecka. Myndig. Det känns jättebusigt, jag är inte redo för sånna grejer än. Jag är omogen och inkapabel till att ta hand om mig själv och betala räkningar. Jag är praktiskt tagen vuxen om en vecka, iallafall nästan. Kanske inte mentalt. Eller fysiskt för den delen.

Känns iallafall läskigt, men men man får väl ta en sak i taget. Det blir nog en ganska omöjlig uppgift att helt plötsligt bli vuxen på bara en vecka. Näe, jag är töntig och omogen så länge det bara går.
Morret med porret - Morris.

Min hund är deprimerad då han blev av med sina kära kulor tidigare idag. Snacka om macho-jycke där, klarar sig inte utan sin manlighet utan att må dåligt.

Skämt-o-sido(även fast man inte ska skämta på andras bekostnad, särskilt inte ledsna hundars). Han kom hem för en stund sedan och har efter det spenderat sin tid med att se ledsen ut. Nog för att han är hög på smärtstillande, men han ser allvarligt deprimerad ut med den där stora besvärliga tratten runt nacken. Ingreppet utfördes pga. att man hittat en växande tumör i testiklarna. Det visade sig efter det här besöket att han även har något liknande i halsen. Stackars hund.

Glada, livsnjutande pudlar som bryter mot tyngdlagen(han har svårt för att stanna på marken) borde inte få bli gamla och sjuka. Det är bara sorgligt. Nackdelen med att skaffa husdjur - ingen är evig. Attsing..


Skägg-trimmarn'.

Hampus: Måste bara trimma skägget lite sen...... så att det åker snabbare.

Jag: Haha... hahahaha....HAHAHA! Åhh.. det var inte ens roligt.. hahahaha!

Hampus: Men du skrattar ju...?

Jag: Jaaaa men.. hahaha.... det var ju inte ens kuuul... hahahahahahaha... *fnissar som en helgalen get*På riktigt. Jag har dålig humor. Eller så är min pojkvän på tok för rolig.Snabbhets-hälsning.

Hallå! Här sitter jag och förbereder inför avfärd mot Hampsas hus.
Tänkte bara kika in och tala om att jag redan nu har bestämt mig för att den här dagen ska bli toppen, så vad som än händer så skall denna dag fortsätta vara hur bra som helst. Man behöver sånna dagar. Då allt bara är bra. Jag har inte haft så många sånna på sistone, men idag, ska bestämt bli en sådan dag.


Kcool-fjåris á la 2008. Härligt.
Tar tillbaka det där om att den här veckan kommer bli bra tror jag..

Har varit vaken i en sisådär halvtimma efter min härliga tupplur. Har fått reda på ett visst antal saker.

Föräldrnarna har kommit hem från sin Stockholms-resa. Jag har hög feber. Min kanin är död. Och jag har matteprov nästa vecka.  Jag tror att jag går och lägger mig igen..

Me encantan mis calcetines.


Vad kan vara mer uppiggande än en positiv, spansk rubrik?

Äeeehh, till skillnad från många andra, hade jag gärna tillbringat denna dagen i skolan av alla ställen. Varför kan jag inte riktigt svara på. Kan ha något att göra med att om jag hade varit i skolan, hade jag kanske inte varit såhär sjuk och suttit och snorat över mitt skrivbord och hostat ut lungorna. Yippeee.

Jag älskar mitt immunförsvar, det är så fruktansvärt effektivt. Elleeeer snarare kanske lite för vänligt mot alla de virus och baciller som försöker ta sig in i min kropp. Jag är sjuk rätt ofta måste jag säga.

Anyways. Bortsett från att jag sitter hemma och är sjuk, så känner jag på mig att den här veckan nog kommer bli heltrevlig trots allt. Massa mysiga, härliga grejer inplanerade. Får helt enkelt satsa på att bli frisk rätt snabbt..... gärna nu, tack.Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0