Qué es eso?

10 läsare? Wooosh!
Och inte har man uppdaterat på ett väldans bra tag heller, även fast det kliat lite i fingrarna efter blogginläggs skrivande ett antal gånger. Kanske var det för att jag faktiskt funderade på att uppdatera bloggen tidigare idag? Inte för någon särskild anledning alls, bara för att jag ville.

Tänkte uppdatera era anteckningsblock med att avslöja att min efterlängtade blåa balklänning just denna dag anlänt till sitt nya boende, med andra ord hem till mig och att jag är mycket nöjd med detta faktum. Köpte den i måndags förra veckan och efter att den nu gjorts mer passande för min kroppsform fick jag hämta hem den till min garderob. Hoppas att den kommer trivas. Har dessvärre ingen bild på detta spektakel på datorn ännu, så ni får nöja er med fantasin. Visar eventuellt en bild senare på våren, det är ju faktiskt ett bra tag kvar till balen fortfarande. Balen äger för övrigt rum på min födelsedag. Wow, vilket sätt att fira den. Eller?Ha.

ha.

Näe. Inte roligt alls faktiskt.
Det är inte lite det tar emot när arbetandet väl ska försöka dra igång. Jag har totalt fallit i koma sedan jullovet. Julchokladen har inte hunnit rinna av mig än. Fast. Ingenting kan väl rinna av om man är fullständigt still?

Äsch.
Jag var iallafall på en jättebra föreläsning i onsdags. Föreläsaren lärde mig att man borde börja tolerera och acceptera saker. Medmänniskor och situationer.

Så. Jag tolererar mitt Nutida Konst-begrepps-arbete. Eller?
Jag accepterar mitt Nutida Konst-begrepps-arbete. ELLEEERRR???

Okej. Tolererar. Jag tolererar mitt arbete.
Kanske.


Och så börjar jullovet glida mot sitt slut.

And now it ends.
Kan inte påstå att jag saknat skolan något fruktansvärt. Mitt lov har galloperat förbi alldeles i lagom takt och jag har inte under någon tid känt att jag skulle velat förkorta någon del, snarare tvärtom. Idag känner jag mig förkyld och seg, så jag spenderar helst min dag(ar) framför kära Sims som alltid lyckas roa mig något enormt, vilket humör jag än befinner mig på.

"Min graviditet har på sistone fått mig att känna mig lite.. misstänksam"."ÅHHhhhhhh....! HÅR!"
"Forever Alone".
"Fan. Vad hände igår egentligen? Och varför ligger det hår i min säng..."

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0