Livet.

Rätt specifik rubrik på det här inlägget alltså. Livet, liksom.
 
Det är ungefär så jag känner mig nu. Lite förvirrad. Trött, lite stressad, lite glad, lite ledsen, lite mätt och lite hungrig. Rätt förvirrad alltså. Iallafall sitter jag här och äter gifflar och ska läsa till tentan i Hiragana jag har imorgon. Går väl sådär. Känner mig rätt uppgiven. Nåväl, vi får väl se imorgon! Har iallafall varit sjukt trött idag och hoppas på att morgondagen för med sig lite mer pigg...het.
 
Jao jao! 
 
Dem giffles, yeah.
 
 

Mitt nya skrivblock!

Kom nyligen ihåg att jag faktiskt inte har visat mitt nya skrivblock för japanskan den här våren. Och det här är lite för bra för att inte visas. Vet inte om jag någonsin har varit så nöjd med mitt block! Vad passar väl bättre till språkstudier än en rosa bakgrund med söta hundvalpar??
 
Redo för livet som 20 år och universitetsstudent säger jag bah!
 
 
 
 

Trötthet och tv-spel!

Idag var ju då tanken att jag skulle gå skaffa ett nytt träningsschema på gymmet eftersom sånt kan vara bra att ha om man faktiskt vill utvecklas och få starkare muskler, typ! Hehehehe. Jag gick inte dit. :3333
Istället gick Fia och jag och åt på Rice Market på Kungsmässan! En betydligt trevligare avslutning på den korta dagen i skolan. 
 
Efteråt åkte vi hem till mig och spelade Mario Party 8 och drack té! Himla mysig dag alltså(det enda som fattades var den utvandrande bästisen i Brighton! <3). Dock spenderades det lite för lite tid till plugg och lite för mycket till att existera utan studier....
För en annan som inte är så van vid hela den här femdagariveckan-grejen så känns det faktiskt riktigt skönt med helg imorgon! Måste dock plugga en del, men lite tid till choklad och gosande får det bli också.. Hampus kommer nämligen hem imorgon! Ska möta honom på tåget hem från skolan. Om jag kommer ihåg :G
 
Bilder från kvällens party. Heta bilder och så.
 
 
 
 

Hej hallå!

Idag har varit ännu en väldigt spännande och fartfylld dag i mitt liv som student. Eller?
Rätt mycket har jag nog hunnit med ändå!
 
Imorse lyckades jag försova mig lite till första lektionen, bara struntade i att gå upp när alarmet ringde liksom... 
När jag väl kom till skolan var det Allmän Fonetik som gällde, den första föreläsningen i en rad av allmänna termer. Vår lärare har dock en väldigt monoton röst och pratar ganska långsamt vilket gör att ett ämne så roligt som fonetik blir ännu mer uppskattat sådär innan lunch. Hade sedan första lektionen i skriftsystemet Hiragana i två timmar, vilket var intressant men kan ju inte säga att alla tecken riktig sitter än... Runt 46 stycken ska vi lära oss!
 
Efter skolan har Fia och jag än en gång(åtminstone den här obskyrt aktiva veckan)varit och tränat. Idag blev det två pass innehållande Zumba och Core. Träningsvärken från tidigare dagar har ju satt sina spår och kroppen är inte riktigt så pigg som den borde vara... men vila kan man göra en annan gång! Har även försökt dra ner mitt godisintag till enbart en dag i veckan. Vi får väl se hur länge det lyckas.
 
Imorgon ska vi iaf träna igen! Denna gången blir det att skaffa ett träningsschema på gymmet. Kan ju vara lägligt att göra det nu när man har varit medlem i ungefär fyra månader.. Hoho!
 
 
På tal om coola katter, förresten. 
 
 
 

Nu kör vi!

Jag har bestämt mig för att våren 2014 ska bli våren då jag faktiskt tar tag i min träning på riktigt. Det där är kanske inget man aldrig har hört förut, men jag tänker iaf försöka och göra mitt bästa. För att jag vet att jag kommer ha väldigt svårt att motivera mig till livet vissa dagar när man har planerat att gå upp och göra saker och man verkligen inte har någon lust, beställde jag ett litet kit som kanske hjälper mig dom allra mörkaste dagarna och som dessutom ska vara nyttigt. Såklart är inte kosttillskott helt nödvändigt, men kan det göra träningen liiite godare, liiite mer efterlängtad och liiite mindre omotiverande så tänkte jag ta chansen.
 
Har alltså beställt hem en låda från Fitnessguru med shaker och proteinpulver med olika trevliga smaker som jag tänkte testa på. Det är värt ett försök!
 
Borde kanske öva på det här med att bloggbilder lite förresten. Jag tog två bilder, varav den ena blev jättesuddig och den andra blev sned och innehåller mina tår....
 
 

Tjenixen!

Det var längesedan! Ungefär ett halvår sedan för att vara mer exakt. 
Och fortfarande sitter jag i samma båt som senast. Med ofärdiga tentor och en hemtenta på G. En lingvistisk undersökande uppsats, för att vara mer exakt. Ni hör väl den gömda upphetsningen i mina ord... Åh. Vad är väl bättre än att spendera lördagar med analytiska faktauppsaters? Inget, jag säger bara det.
 
Idag är det iaf tänkt att jag sedan ska dra mig hem till pojkis på internat i Kungälv och hänga där till söndagen. Om jag nu någonsin kan göra klart tentan, vill säga. 
 
Äh, nu ska det bli positiva tankar!
Och kanske logga ut från Facebook..
 
 
 
 

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0