Sommar i England

Halllåååå!
 
I torsdags firade jag födelsedag och är numera 22 år. Jäklar alltså, identifierar mig fortfarande som någon som är runt 14-17. Ganska stor marginal där.
 
Födelsedagen firades med tårta i Hove Park följt av häng/gos/tupplur hemma och Eurovision senare på kvällen. 
Vi drack, åt och chillade och helt plötsligt var födelsedagen över. Helt plötsligt var klockan tre på natten och Fia och jag vaknade av att vi låg och skedade i min säng efter att ha däckat några timmar senare...
Födelsedagen var himla mysig i alla fall och det känns väldigt äventyrligt att för en gångs skull inte ha tillbringat den i Sverige. 
 
Om en vecka och en dag kommer min mamma hit och hälsar på igen. Först ska vi tillbringa några dagar i förhoppningsvis soliga Brighton och sedan tar vi tåget ner till London för ett par dagars vistelse där. Taggad till tusen! Hoppas även på skatteåterbäring typ ungefär exakt precis när jag är i London och kanske vill handla något....
 
Här kommer lite bilder från födelsedagsfirandet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maj är årets härligaste månad.

Livet flyter på här i England. Och nu är det mindre än en månad kvar av våran vistelse. Vi åker hem till Sverige den 16:e juni.

Den här våren har varit en väldigt blandad upplevelse. Med skratt, mycket gråt och en del ångest har jag lärt mig mycket om mig själv och livet i allmänt. Det låter väl ganska klyschigt allting, men det känns som att jag har blivit mer vuxen. Inte bara för att man helt plötsligt har ansvar för sin egen överlevnad, utan för att jag lärt mig att ändra på det som inte känns bra och att acceptera mina begränsningar. Jag har fortfarande en lång väg kvar, men när jag kommer hem vill jag gå på KBT för att lära mig att hantera livet bättre i framtiden och lära mig komma förbi det jag fortfarande kämpar med. Så just nu ser jag ganska ljust på resten av året. Det blir en nystart för allting!

Här i Hove har det äntligen blivit vår, bladen är gröna och vinden är varm. Och jag fyller 22 på torsdag! Feeesssst 💖

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0