Besooookare.

Det är lite intressant det här tycker jag, att jag har besökare även om jag är 110% inte aktiv på den här bloggen. Och jag är ju inte dum. Jag fattar att 99% av alla läsare jag har inte kommer komma hit en andra gång, utan kanske bara tittar in och vänder någon gång. Visst, klart att det skulle vara kul med lite "stammisar" som faktiskt kollar min blogg för att de gillar det de hittar, men det är väl inte särskilt troligt då bloggen inte är större än någon annan.

Så därför tänkte jag fråga er som ser det här inlägget nu... hur många av er kommer att titta in här en andra gång, eller hur många av er tittar in här dagligen?

Det blir ett litet kul test bara, såklart får ni andra "icke stammisar" också gärna kommentera för fulla muggar om ni skulle känna för det liksom 8D

Kommentarer
Av: Erika

sv: bra att du håller på att tillfriskna och tack så mycke! :) jag ska nog mest spela fotboll i sommar, sen så blir det väl till att vara med kompisarna och så.. fast jag är en person som ibland slösar bort dagar med att göra ingenting, så det ska jag försöka ändra på! vad ska du hitta på denna sommar då? för övrigt så tkr jag din blogg är skit härlig! :)

2010-06-14 @ 19:25:34
URL: http://erikajohanssson.blogg.se/
Av: Erika

sv: hihi, då vet jag att jag inte är ensam! :D jag brukar typ alltid tänkte "nää, men den har säkert redan planer.." och så skiter jag i och ringa någon. Men du hade ju ändå rätt mycket och göra i sommar, fan va kul! :) jag kommer nog ha en jäkla massa ångest inför nian också.. vet inte riktigt vad jag ska gå för gymnasie eller så :/ tack så mycke, kul att du gillar min blogg! :)

2010-06-14 @ 19:36:27
URL: http://erikajohanssson.blogg.se/
Av: Jessica

Allt bra idag? (:

2010-06-14 @ 20:01:42
URL: http://http//jjessicita.blogg.se/
Av: Erika

sv: skönt att höra! puh jag är faktiskt intresserad av att bli läkare, så då är det ju typ natur i guess? men det som bekymrar mig är att alla typ "åh, du kommer drunka i läxor, bla bla bla.." :/

2010-06-14 @ 20:03:13
URL: http://erikajohanssson.blogg.se/
Av: C A R O L I N E

SVAR nej verkligen inte, men visst är jag duktig som cyklade så pass långt? :D



jag har dessutom igång en frågestund nu, lust att ställa en fråga kanske? :)

2010-06-14 @ 20:51:38
URL: http://carolineanette.blogg.se/
Av: jjoseeefiin

sv: jo allt är bara bra :)

2010-06-14 @ 21:55:48
URL: http://jjoseeefiin.blogg.se/
Av: Mikaela

okej (eller Emmaboda-festivalen brukar en del säga) det är väl typ det Emmaboda är kännt för :p

2010-06-15 @ 08:06:23
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin