Högst oredigerad bild och en massa annat trams.

MYCKET VIKTIG INFO: JaH hade tänkhht ha stoowrrh bookstaw i början på warriiiiije ord i ruwbrihkeenn meh sen kom jaH fram tiiill att deh var liiiiiite för mycket "bilddagboken, nivea kräm, 2008". Just so you know.


Åh, nu är det bönestund i den wünderbara moskén alldeles intill som väckte mig klockan fem imorse. Det är muslimernas heliga veckodag idag och varje gång jag tänkte att nu äntligen är bönestunden slut, ja då minsann, då började dom om. Härligt det där. Imorgon kommer mina finska släktingar till deras hotell här i Alanya så det blir fullt ös resten av de tio dagarna som vi har kvar i Turkiet.

Jag tänkte också att jag slänger in en wünderbar-utan-smink-bild på mig i det här inlägget också så att ni liksom inte glömmer hur jag ser ut. Fast det kanske ni ville? Åh.





Som en avslutning på det här inlägget tänkte jag tipsa om en grymt bra hemsida för er som vill ha fler besökare på ett väldigt ENKELT sätt och inte redan är medlemmar här. Bloggtrafik.nu.

Det enda du behöver göra är att registrera dig via länken ovan, helt gratis såklart. Du samlar poäng när du besöker andras bloggar genom Bloggtrafiks länk, och får då fler och fler "garanterade besökare" till din egen blogg.

Super enkelt och faktiskt ganska kul!


Kommentarer
Av: Jonas

välskött blogg, Gillar den:)

2010-06-25 @ 20:04:18
URL: http://jonaslindh.wordpress.com/
Av: Anonym

- Fan jag förstar det.. E sjalv turk och mın bror ar nere ı alanya nu. De har fatt för mycket luft ı sıg för att alla turıster aker ner dıt. De tar ınte ens ın turkar pa klubber och beter sıg sa acklıgt at turıster .. men men =)

2010-06-25 @ 20:04:24
URL: http://hilals.blogg.se/
Av: Jenna

Svar; Tack så mycket!

2010-06-25 @ 22:38:17
URL: http://jennaanderberg.blogg.se/
Av: J'licious & L'licious

hejsan sötan! följa varandra med bloglovin ? :)

2010-06-26 @ 00:45:20
URL: http://jllicious.blogg.se/
Av: Emelie

sicken söt. babyface :)

2010-06-27 @ 21:49:23
URL: http://pancaakes.blogg.se/
Av: Michael Jackson [minnesblogg]

Super fin Blogg ! :)

2010-06-30 @ 16:40:20
URL: http://thekingofpop.webblogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin