Last look into the future.

Jag kan läsa mina inkomna och skickade sms på datorn om jag kopplar in mobilen till den.
Jag hittade ett simpelt sms i min "skickat-korg" med texten "kväll! :)" som jag inte har något minne av att jag någonsin skulle ha skickat till någon.

Inte så konstigt att jag inget minns när man ser till datumet smset skickades. Imorgon.
Hmm. Min datorn kan se in i framtiden men inte avinstallera mitt jävla dromedarskits microsoft word?! Ja det var ju verkligen något.

In this world, it's not all the money that's evil, it's the ones who choose it over life.

Sitter och har lite Good Charlotte-nostalgi med mig själv här i min ensamhet. Folkkksen är och inskaffar en "ny" bil, varför är fortfarande lite oklart för mig eftersom vi inte har någon direkt använding för den. Så jag har roat mig på bästa sätt här hemma under dagen. Alltså, rakat benen, pluggat svenska och suttit vid datorn.

Måste dock påpeka att det inte hade suttit fel om det faktiskt hade varit lite varmare i mitt rum. Eller om Hampus var här. Eller om jag kunde sluta vara så hungrig. Eller om jag kunde sluta vara så trött. Eller om mina höftben krympte. Eller om det bodde femton irriterat IQ-befriade zebror under min säng. Särskilt det där sista då, det hade vart nåt.Tandläkar tortyr.

Är det meningen att man ska ha värk i tänderna efter att ha varit hos tandläkaren för ett rutinbesök?

Tror inte det va.

Och jag ska dit igen snart för att borra.

Åh.


K.A.T.T.

Imorgon är dagen med stort D då mammsen och jag sticker till Bollebygd och inskaffar två katt-stycken.
För att vara mer exakt tänkte jag visa en bild. Hmm, ja just det, de två som har en röd pil pekandes mot arslet.
FUN FACT!: Jag och mina OH så tuffa vänner bildade tidigare ett riktigt mega über seriöst band vid namn K.A.T.T. som repade x antal gånger i Nossies källare. Vi har bytt namn tre gånger men alla våra singlar har gjort succé världen över såklart.

Hmm. Jag kan inte komma ihåg att vi någonsin splittrades faktiskt. Spännande.

Åh, vad jag spelade för något? Jag har inte den blekaste aning.


Ellis och jag har ångest. Fast å andra sidan är det ganska behagligt.


Spötify.

Hmm. Blandad musiksmak? Jag!? NÄÄHÄÄÄÄEE!
Minsann. Det här lyssnade jag på hela förra veckan. Om ni nu kan se något. "Feliz Navidad" är väl knappast lätt att missa där på en inkvalad tjugonde plats va?

Acapela text to speech demo. Fruktansvärt underhållande.

"Idag ska jag smeka en död get. Geten den dödade jag igår. Jag slog ihjäl den med en frusen kaktus. Kaktusen var egentligen min bortsprungna frukost. Alltså min faster. Som är en get. Jag dödade den."


Hmm. Märks det att Fia och jag skrev varannan mening?


En innehållsrik söndagkväll som denna.

Den här söndagen, som många andra, har varit ytterst händelselös. Och som ni säkert redan förstår så sitter jag gärna vid datorn då jag känner mig uttråkad eller har brist på aktuella aktiviteter att utföra. Detta innebär att jag har mer än nog med tid till att göra nyttiga saker, som att läsa fjortisbloggar till exempel. Har man läst mer än fem av dagens bloggar är det lätt att plocka ut gemensamma nämnare hos dessa och enkelt komma fram till vad innehållet hos majoriteten av de nutida bloggarna består av.


Konstigt nog är bloggar med dromedar-innehåll en minoritet i detta bloggsamhälle. Hmm. Jag funderar starkt på att ändra på detta.

Ett litet steg för dromedaren, ett stort steg för bloggvärlden.Waaaaaaaah.

So hard to understand
Not to understand

Hard to fail
Try not to fail

Hard to be with you
Harder to be without you

Does it ever count
Does it ever even count the sacrifices, that we make?

Just to fit in
When we don't really want to

I just wanna
Just wanna be good

I just want to be
Just want to be what I am not.


I can't dream without you.

And tomorrow when you wake I'll be next to you. Your protection from the day.Let your fire burn bright for the world to see.


Sucks. Sux. Sox. Socks?

Mitt nya liv suger.


Jag behöver socker. NU.

Överdrivet produktiv.

Jag har känt mig yttest produktiv idag. Eller ja. Jag är iallafall nöjd med det jag har åstadkommit den här dagen, om man nu ska vara exakt.

Idag började mitt nya nyttiga, lite lite lite, bättre liv. Än så länge har övergången till mitt nya och nyttigare liv gått nästintill utmärkt, nästan lite för bra. Jag vill liksom göra allt. Jag vill plugga matte, blogga, göra en ny bloggdesign, gå ut och fota(detta känns lite långsökt dock, ty det är mörkt utomhus), äta pastasallad, skriva dikter, springa runt i cirklar, sätta alla hästar jag ser i badkar, äta en banan, peta ner en orangutang från ett hustak och sortera alla min båtar i alfabetisk ordning. Ja, ungefär.

Äh, jag får väl göra allt samtidigt helt enkelt. Inga problem.

NO SHIÄÄTT?!

Fia, Noss & jag sitter på en bänk på Kungsmässan och överväger att ta en snabb titt in på Clas Ohlsons i väntan på Nossies fader.


Jag: Men vi hinner väl inte gå dit nu?

Noss: Jodå, vi kan ju alltid bara gå ut om pappa skulle ringa.

Fia: Ja. Genom dörren.


Herremingudva.

Fick för mig att det skulle vara en bra idé att rota lite i CD-hyllan. Hittade LozZznarkerz DVD:n á la 2008. Oj. Kommer ni ihåg det här grabbar?

Jag skämdes hela videon igenom.

Det var tider det.

Jag har alltid en penis i bakfickan, ifall det skulle behövas liksom.

"I'm just gonna take a guess out of the fuckin' dark
and say that you,
have a penis"
Man kan ha bra roligt på Kinna resecentrum även fast man har lite för tidsoptimistiska vänner och missar tåget.


Fullständigt genialiskt.Ett stycke rubrik.

Jag kände för att blogga nu. Så då gör jag det, helt på eget initiativ. Utan några som helst hot från ett stycke vänner eller dylika varelser. Faktiskt.

Problemet just nu är väl att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva. Det är som vanligt alltså. Viljan är på topp men inspirationen långt under noll.

Anyways. Igår var Hampen, Folhighetet och Näs-barnet på Halloween-fest som folk i min klass hade ordnat för alla estet-tvåor och alternativt också deras vänner. Det var't kul så länge det varade, alltså tills fritids-grabbarna från kommunen bestämde sig för att hälsa på i fritidsgården och tala om för oss att det är drog-förbud i alla fritidslokaler. Nada alkohol med andra ord. Yay. Där tog det partyt slut. Fast vi drack iochförsig inget, så att ni vet. Liksom. 

Alla skulle iallafall vara utklädda. Fia var emo, Noss var trollkarl och Hampus + jag var vampyrer. Lite fail med tanke på att jag glömde min mantel så fort jag steg utanför dörren och huggtänderna var för stora för att passa på mina tänder. Men som sagt, kul så länge det varade, eller iallafall den sista timman(observera att vi bara befann oss där i två timmar totalt).

Ett stycke übertuff bästis sitter och målar skärsår på armarna.Ett stycke übertuff pojkvän skelar.
Jag borde plugga men jag känner inte för't va. Istället sitter jag och funderar på om man kanske, kanske, kanske kaaaanske skulle orka ta itu med något annat nyttigt som borde göras häromkring.


Näe. Kanske inte va.

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0