Control yourself, 'cause the man in the sky is a tyrant and a lonely psychopath.

Spanska kursprov imorgon klockan 8.30. Lyckligheter mhm.
Näe. Jag vill inte. Har ingen lust. Kan ingenting. Men vissa saker måste man. Även fast man inte vill. Jag gillar inte sånna saker. De tvingar mig att göra saker. Som jag inte vill. Och det gillar jag inte. Okej.

Känns helskumt att vara tillbaka i skolan efter det där korta men ändå evigt långa påsklovet. Känns som att man inte har haft lov alls faktiskt. Allt var som vanligt. Det känns som att föreställningarna vi hade innan lovet aldrig har hänt och som att vi aldrig har varit ifran skolan. Påsken har iallafall inträffat, det påstår åtminstone min kropp vid det här laget. Hittade ett paket små chokladägg i förrådet idag också, som jag självfallet var tvungen att proppa i mig en del av.

Ångest och andra härligheter inför skolarbeten för tillfället, gillar inte läget - så att säga. Men imorgon kan nog bli en trevlig dag tror jag. Det gäller ju att ta en dag i taget. Imorgon blir det nämligen picknick i parken efter skolan och dagen avslutas senare med en vårkonsert som musikesteterna håller i. Mys. Vardagen har sina fina stunder den med.


Glad Påsk, alla glada sockerberoende barn.

Åhhej! Då var't man hemma från Tjeckien, Prag :)) Resan var heltrevlig och jag kan lägga upp bilder vid ett lite senare tillfälle, men just nu tänkte jag fokusera på att försöka få min mamma att ge bort ett påskägg till mig och surfa lite på H&M:s hemsida.

Dagen igår + idag spenderades med denna underbara pojke som finnes på bilden här nedan. Morgondagen skall spenderas i lekandets tecken med Föhlighet unt Valross-Noss. Åh som jag har saknat er, vänner små! :)) It's good to be back.
Busigheter.

Prahahahaha-get.

Imorgon bär det av mot Prag grabbar.
Beräknad avfärd: 04.00 söndag morgon.

Åh, ljuva morgonstund. Mhm. Bussresan som vi åker med avgår klockan 08.00 från Malmö, därför den tidiga avfärden. Så idag blir det att lägga sig tidigare än man hinner vakna. Ungefär. Måste bara göra klart allt det som måste göras först.
Det är också beräknat att vi skall vara i Prag redan imorgon kväll, så resan imorgon totalt blir nog på 100 mil. Åh.
Just nu känner jag mig inte särskilt peppad på att åka överhuvudtaget, men vi får väl se om jag ändrar mig med resans gång.

TJINGE! Jag är tillbaka torsdagkväll.


Ers Fohlighet ville ha bilder, då ska hon minsann få bilder.

You want picture? I give you picture!NÖJD NU VAA?

Inte så gott & Blandat.

Idag har man varit sjukt ledig pga. omtentamensdag i skolan. Men inte är livet en dans på rosor för det(vem nu skulle vilja dansa på rosor.. de har taggar?). Jag har kämpat ända sedan klockan elva med diverse olika skoluppgifter. Lite ångest och gråtattacker har denna dag också innehållit, känns som att jag håller på att bryta samman ganska ofta nuförtiden. Så den här dagen har varit ganska kass.

Nu är jag dock på bättre humör och har precis skrivit klart min Book Analysis som egentligen skulle ha varit inlämnad igår men som vi fick extra tid på. Åh, imorgon börjar påsklovet och snart åker jag till Prag. På söndag närmare bestämt. Just nu känner jag mig inte särskilt peppad på att åka buss i fem dagar, men vem vet, vinden kanske vänder. Har en del som måste göras innan bara. Så bloggen är inget jag prioriterar. Liksom.

Åh. Då vet ni det. Jag bloggar egentligen bara efter önskemål från Fohl, inte på eget bevåg.

Ehh.. lökar.

Lek lugnt.


Tänkte döpa det här inlägget till "lökar" av ingen anledning alls, men den rubriken var redan använd..

Hoho. Nu hade man ju tänkt gå och förbereda sig för läggdags dårååååh, redan 21.00 denna tisdag. Den här dagen har faktiskt varit toppen, bortsett från att engelska provet inte gick sådär mega bra. Jag är dock sjukligt trött efter förra veckans bravader och tänkte att det kunde vara bra att också sova ibland, därför tar jag tag i detta idag. Åh, sängen kan inte vänta längre.Åh, jag bara älskar hur het jag är på den här bilden. Och att jag inte har en aning om varför jag la upp den här. Eller varför jag spänner läpparna. Eller varför jag ser extremt disträ ut.

Man bara måste gilla den. Mhm. Het tjej på kvällskvisten en tisdag klockan nio.

Take this heart and make a dream come true.

Jag vill bry mig om dig.
Jag vill ta hand om dig.
Jag vill älska dig.

Ett halvår. Det finaste halvåret i mitt liv hittills.
Jag vill hålla dig för evigt.


Jag älskar dig, Hampus.


Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0