Uggla of the night.
God natt grabbar.


You know you want to.

Busigheter.

Köpte just Spotify Unlimited. Känner mig über-busig.

Fniss..

SöndagHETer.

Här sitter jag och försöker låtsas som att jag inte alls är sjuk. Är fullproppad med stärkande mediciner och hoppas på att jag skall vara frisk redan till gryningen. Inte särskilt troligt, men man kan ju alltid hoppas.

I brist på annat har jag den senaste timmen nu gjort 11 små flätor runtom i mitt hårbeklädda huvud. Ingen frisyr jag kanske skulla dra till Stureplan med, men är man lämnad oälskad och utan sällskap är det rätt bekvämt. Känner mig lite som fem igen, min mormor brukade alltid göra sånna här flätor på mig när jag var liten så att jag skulle få pudel-frisyr dagen efter.

Sätter mig vid matbordet.

Jan-ove: *Granskar mitt huvud misstänksamt* Du har.. flätor.. i håret?

Jag: Jaaa.. några stycken.

Jan-ove: Jag tycker att du ser bättre ut.. utan några flätor.


Chockrosa nattlinne och elva flätor icke organiserat i huvudet, känner mig sällan såhär attraktiv.

Arga fåglar.

Hallå grabbar. Här sitter jag och inbillar mig från stund till stund att det är söndag och att jag ska till skolan imorgon. Får hela tiden påminna själv om att det faktiskt är lördag och även om det vore söndag så skulle jag inte ha gått till skolan imorgon, måndag är nationaldag. Så är det med det.

Blev intresserad av spelet och app-sensationen Angry Birds för ett tag sedan. Undrade vad som kunde vara så fängslande och fullständigt fantastiskt med ett par arga fåglar, tills jag sökte efter det på datorn och fann att Angry Birds gick att installera till Google Chrome. Vilket jag såklart gjorde. Resten är historia.

Sitter och dödar grisar nu as we speak, börjar förstå den där hysterin alltså..


Studentfirande.

Kom nyligen hem efter att ha spenderat i stort sett hela dagen åt att fira de nyblivna studenterna. Inte minst min käre Hampus som dagen sedan avslutades hos på en heltrevlig studentmottagning. Blir alldeles lycklig för alla studenters skull. Alla har varit så glada hela dagen. Lite små spänd inför nästa år, tar nämligen själv studenten om 369 dagar. Den femte juni 2012 mer exakt, för er som vill boka in det i kalendern redan nu.

Hampsa i full utrustning.

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0