Svårigheter inom studenttagandet.

Attans, livet är inte helt enkelt som fattig student såhär i avslutningstider. På måndag är det bal(och för övrigt min födelsedag) och balskorna är dessvärre inte ännu inhandlade. Tro mig, jag har letat men ändå inte funnit något. Känn min panik. Snart äre dags och på baldagen står jag där med bara fötter...

Näe! Detta måste åtgärdas, snarast!


Gårdagens finaste.

Yoggi Yalla drickyoghurt finns numera som laktosfri, åh! ♥Mellanmjölksmåndagar.

Jag tror jag har slått nytt mjölkrekord idag. Ja, iallafall personligt rekord. Mitt mjölk intag idag har varit grovt mycket större än på veckor(anteckna, please). Jag har druckit ungefär 342535 liter och även haft i en del i muffinsen jag bakade till ära av den finska morsdagen som ägde rum igår. Muffinsen blev en aning försenade, bah. Men mor blir lycklig när hon anländer hem.

Dagens panikmoment måste idag ha varit att jag försökte hitta balskor såhär lagom tidigt en vecka innan balen och insåg att jag antagligen inte kommer finna några som faller mig i smaken. Jag hatar skor. Eller hatar är väl ett lite för starkt uttryck. Ogillar, jag ogillar skor. Förstår inte riktigt intresset i skomanin som verkar ligga som ett täcke över folk av mitt kön. Jag föredrar väskor. Väskor finns det gott om i alla storlekar och man behöver inte heller pressa ner någon missformad kroppsdel i dem för att sedan gasta över att den inte passar. För att testa väskor behöver man inte heller böja sig ner(oftast) och knyta upp sjutton olika skosnören som trasslat in sig så fint under dagen. Nä, väskor kan man lita på. Dock har mina en tendens att gå sönder efter månader av överbelastning. Synd bara att min ekonomi inte tillåter mig köpa någon väska till balen, det hade varit bra mycket trevligare att inhandla.

Sko-letandet forstätter, återkommer med fynd(eller inget fynd alls) under veckan...
Krabb-fötter. En klar liknelse enligt mig.


Curlar lite för EBBEs blogg.

Hallådär!
Ikväll har jag haft händerna fulla med en helt annan blogg än den här gamla vanliga. Jo jag vet, jag har varit näsintill otrogen... Men det kanske hjälper om jag säger att bloggen faktiskt inte kommer användas till personliga syften utan för att marknadsföra en föreställning nedanför Äskhults By?

Nåväl. Till saken.
Tycker att ni som bor i Göteborgs-/Hallandsregionen kan ta och kolla in denna fantastiska, icke-färdiga blogg och därav inspireras att gå och se föreställningen "Frufällan" som har premiär den 10:e augusti och handlar om Förlanda under sent 1920-tal. Mycket spännande, intressant och absolut sevärd! (iallafall tror jag...)

Biljetter kan köpas via Ticnet.se eller Kungsbacka Turistbyrå redan nu!


EBBEs underbartfantastiskawünderschöna-blogg som jag har designat hela kvällen:

>>>>    www.frufallan.blogg.seAffisch för Frufällan.
En världskändis.

Såg denna i affären igår. Helt sjukt ändå, hur jag efter åsynen av en äkta amerikansk jordnötssmörsburk(är det där ett ord?) helt plöstligt kände som om jag sett en världskändis av det bättre slaget.

Är man så inmatad med amerikansk kultur och amerikansk underhållning att man kan bli starstruck för att man ser en jordnötssmörsburk, ja då har väl världen gått lite väl långt?
Det var nära på att jag faktiskt frågade om en autograf. Dock hade väl jag antagligen inte fått något svar av den uppnosiga burken(A-klass kändisar brukar jag ha en tendens att ignorera ivriga fans)och även om autografen nu skulle kommit i verket, har jag svårt för att tänka mig att jag då skulle kunna tyda burkens kladdiga hieroglyfer.

Nåväl. Världen är bra galen av all amerikansk inverkan. Likaväl propagandan vi blir proppade med även i klädaffären, då nästan varannan tröja idag är tryckt med en amerikansk flagga på bröstet. Eller det faktum att många av oss vet mer om amerikanska rättsystem och politiska partier än våra egna? Nä. Tacka vetja nordiska såpor... så som Beck till exempel. För ni måste ju ändå erkänna att Beck skulle kunna räknas som en såpa? Med all den dramatik som pågår i hans liv...

Da famous-bitch.
Det nya häftiga.

Min kära vän Fia introducerade mig till en helt ny värld på håltimman i skolan tidigare idag.
Jag(som trogen vän av frågespel)blev helt till mig när hon talade gott om en ny frågespelsapp till Smartphones förut och var självfallet tvungen att genast bli djupt begraven och beroende av detta spel.

Mer än så har väl inte skett idag. Spelet var liksom höjdpunkten på min tisdag skulle man kunna säga. Då kan ni ju räkna ut hur spännande mitt liv brukar vara i vanliga fall. För övrigt är jag fortfarande sjuk med en bitter förkylning och sitter just nu och äter lösgodis och har ont i magen(det ena till grund av det andra, skulle jag gissa på).

QuizMe - my new fascination.


Redigeringen.

Måtte vara H&M:s fulast retuscherade modeller någonsin. Eller?
Själv känner jag mig faktiskt nästan äcklad av dessa övermänniskor. Eller är de människor överhuvudtaget? Jag har ingenting emot retuschering i allmänhet, men det här känns som att gå för långt.
Näe. Väldigt fult måste jag påstå.


Hur jag känner inför resten av min skolgång innan studenten.


<3

Hej älskling! Lämna inte din blogg öppen, då blir du ju bloggrape:ad ;)

Ville bara säga en sak...

Jag älskar dig! <3


Tjena grabbsar.

Sjukling på schemat även idag.
Denna gång med sällskap av en pojkvän med samma symptom dock. Så vi sjukar oss tillsammans. Blandar baciller och sånt mysigt.

Idag hade jag gärna velat vara ägare till detta:

Jumpsuit , Chiffon Tie Playsuit , Ax Paris - NELLY.COM

Jackor , Julie Jacket , Nelly Trend - NELLY.COM

Klänningar , Striped Skater Dress , Ax Paris - NELLY.COM

 Festklänningar , Myra Mini Dress , Vero Moda - NELLY.COM

Om man nu ska ta och leka "modeblogg" som har pengar och sånt.
Vilket man inte har. Dock så fyller jag ju år om... två veckor? En tidig födelsedagspresent kanskeee?

Jag unt bästis försöker skriva kulturhistoria.

En aning missledande rubrik då denne ovannämnda "bästis" inte alls äger några andningsorgan, ben eller någon personlig vilja, nej, denna bästis är enbart smakrik och kan bota vilket dåligt plugghumör som helst - iallafall så länge han kan räcka till.

Jag talar förstås om herr Fazer Mjölkchoklad, smaklökarnas närmaste kompanjon såhär under ensamma och trista söndagar. Tillsammans jobbar vi på att försöka avklara en analys om en nutida konstnär som skall kunna analyseras i ett kulturhistoriskt perspektiv. I nuläget lyckas vi inte särskilt fint. Istället har jag fastnat med allt annat än det jag egentligen borde. Halvsjuk är jag igen också. Väldigt roligt just med tanke på det fina vädret och allt.

Äh, borde väl återgå till sysslorna. Elleeeer?

Min söndags-bästis. Även god vän till färsk mjölk o sånt.


You darn A-hole.


Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0