Åh, Bing.

Bings översättningar måste ju vara ungefär det häftigaste som någonsin existerat i översättningens historia. Wow alltså.

Sett på Facebook:

 
 
Ja, flickan har ju tjockare kalvar.... eller?
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag, va?

Lite svårt att hålla koll på dagarna är det allt. Särskilt när skolans schema oftast inte är särskilt regelbundet utan kanske endast inkluderar två eller tre av veckans dagar. Då hamnar man lite ur spår. 
 
Idag skulle jag iallafall enligt den ursprungliga planen åkt hem till en klasskompis men pga. sjukdom så fick detta ställas in. Nackdelen med detta(förutom att min kompis var sjuk) är väl att jag alltid blir helt ställd om mina planer inte går som det är tänkt. Jag borde väl försöka skapa en Plan B i dessa situationer, men oftast slutar det med att hela dagen går åt till att sitta ner och vara ställd över att något inte blev som det skulle. Det är väl mitt lilla handikapp såhär när man är hemma. Fast jag måste erkänna att det är ganska skönt att sitta ner och få ta det lugnt. Fick ju även lite tid till att packa inför nästa veckas resa till Las Palmas i Gran Canaria. 
 
I övrigt har dagen gått åt till att underhålla den här lilla krabaten som helt plötsligt upptäckt att vattenkranar är det bästa han vet. Han står utanför toaletten och jamar för att få någon att komma dit och sätta på vattenkranen så att han kan skvätta vatten över hela väggarna. Det blir ju lite blött i längden, men vad gör man inte för att roa sin tjocka hårtuss.
 
Kissekatten i farten, här vilt tuggandes på en penna.
 
Här i ett lite mer sömnigt tillstånd.

Summer is almost here, winter just needs to pass.

Åh, nu hade det vart fint med lite somrig värme. I den somriga värmen hade jag med glädje klätt mig i vilken som helst av dessa kjolar. Åh så fint ♥
 
Helst hade jag dock klätt mig i den mörkrosa. Ge mig nu, va?
 

Fazer och tisdagsmys.

Efter ännu en dag som har gått alldeles väldigt fort så sitter jag här och gosar med en bit choklad och ett glas mjölk. Förstår inte vart den här dagen egentligen tog vägen, vet inte annat än att jag borde ha gjort mer än jag har. Dock måste jag säga att dagen har varit väldigt gosig ändå, det är ganska behagligt att inte göra något särskilt. 
 

Beslut.

Det finns så mycket jag vill göra just nu. Så mycket stress över saker som borde göras och saker jag inte gör.
Det finns så mycket som jag vill ta itu med, som jag vill utvecklas inom och där jag vill förbättra mina kunskaper. Samtidigt känner jag mig väldigt splittrad och ångestfylld, ska man vilja såhär mycket på samma gång?
Hur mycket får man känna utan att det blir för mycket? Kan man göra mer än man klarar av?
 
Det säger väl sig självt. Jag borde ta en sak i taget, en dag i taget och varje måste i taget. Det kommer nog blir bra det här, så småningom.

Tjingeling badring, här kommer vi!

46 dagar kvar till avresa. Wow.
Idag bokade Humpe-stumpan och jag en resa till London. Åh vad jag längtar efter att få åka tillbaka. Tre och ett halvt år senare så känns det som att ekonomin har hämtat sig lite sen den senaste visiten och jag är återigen beredd att tömma Primark. I stort sett, då. Måste ju även ha lite pengar över till Forever 21, höh.
 
Näe, det kommer nog bli en spännande resa det här det må jag då spå. För min kompanjon blir detta första flygplansresan han utför och bara för hans skull är jag lite extra exalterad, som om detta kommer bli vårt största äventyr någonsin. Och visst kommer det bli det, vi har ju inte tidigare rest ensamma tillsammans, så vårt största gemensamma äventyr skulle man ju åtminstone kunna kalla det. Är också nöjd med det faktum att vi denna gången kommer ha nästan fem hela dagar tillgodo att tillbringa i staden, vilket innebär en lite mer grundlig utforskning än sist för min del. Förra resan dit som även var min första, varade endast i knappt tre dagar och vissa stunder kunde kanske shoppingen intressera de tre nyblivna 16-åringarna något mer än historiska byggnader och monument. Denna gången planerar jag att utforska staden i grund och botten, så att man slipper åka hem efter fem dagar och säga att Bigge Benny och grabbarna endast sågs på bild!
 
Minsann, jag är mäktigt taggad! Det kommer bli en vår på resande fot för den här Mesen må jag påstå, innan vi ens hinner till London skall jag tillbringa en vecka i Las Palmas också. Känns som att våren mestadels är kirrad nu, så får man väl hoppas att minusgraderna snart släpper här hemma också...
 
Bild från London 2009
(Nästan alla bilder från den här resan är antingen suddiga eller sneda, förstår inte riktigt vad jag höll på med på den där tiden...)
 
 

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0