Fonetik och ofrivillig lathet.

Jaha. Här sitter jag och borde egentligen studera inför Fonetiktentan. Ändå tar det emot något extremt. Kan bara inte förmå mig att ens börja kika i böckerna. Hade ju såklart planerat att vara duktig och plugga hela dagen ut men den planen skrotades rätt fort efter att jag som vanligt insåg att det finns roligare saker att göra än att plugga. Som att sitta ner och stirra rätt ut i luften, exempelvis.
 
Åh, jag orkar inte. Jag är så extremt trött, men snart är det över. Snart. Åtminstone för den här terminen.
 
 
Hade ju hellre spelat Sims idag, då. Åhå!
 
 
 
 
 

Marknadsföring

Även i år spelar jag sommarteater nedanför Äskhults By med Ebbe och även i år med samma manus men i ny tappning. Frufällan heter iallafall föreställningen och spelas i slutet av juni och i början av augusti. För er som bor i Kungsbacka eller Göteborgsregionen är detta ett ypperligt tillfälle att connecta med moderjord ute i Förlandas täta skogar eller kanske bara äta lite billig korv i aktpausen(om inte själva föreställningen intresserar). 

Crejvar ni mer information om detta arrangemang, så kan ni besöka www.frufallan.blogg.se, www.ebbe.org eller Ebbes eget instagramkonto: @ebbeosv

Väl värt pengarna! (hoppas jag)
 

Kjolar, kjolar och lite fler kjolar.

För att försöka motarbeta antalet inlägg som är skrivna på vintern på denna blogg(pga. brist på uppdatering under våren) så skall jag nu presentera ett antal kjolar jag gärna hade stoppat i garderoben. Varför detta plötsliga kjolbehov? må ni då fråga. Jo, det är såhär.....
 
Äh. Jag gillar att shoppa. Och kjolar är himla fint! Så...
 
 
Kjolar , Kim Short Front Skirt , Rut&Circle - NELLY.COM
 
 
Kjolar , Mei Linn Skirt , Vero Moda - NELLY.COM
 
 
Kjolar , Katie Plisse Elastic Shorts , Only - NELLY.COM
 
 
Bildstorlekarna blev ju inte heeeelt symmetriska, men kjolarna duger. 

Hallihallå.

Det var ett tag sedan jag kikade in här. Förvånansvärt nog så har jag fortfarande ett par(bokstavligt talat) trogna (eller kanske av misstag?) läsare kvar på bloggen. Trevligt att se! Ska försöka uppdatera mer igen sen när livet har klarnat upp sig lite mer. Just nu är det en hel del på gång.
 
Imorgon fyller jag iallafall 20. Himla konstigt. Ska jag helt plötsligt vara en mogen, vuxen och allvetande person? Jag känner mig inte redo. Näe. Jag är inte redo, men det kanske man inte behöver vara än. Det kanske räcker att ta en dag i taget och se vart det leder. Ja, vi kör på det. Hej 20-årskris, imorgon glömmer jag dig och så firar vi in vuxenåldern med stil istället!
 
 
Två år tidigare
 
 
 

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0