Den säxthondä febbruwari.

Hello life! Här sitter jag och dricker ur min Indiska-mugg(mugg från butiken Indiska, that is) och filosoferar över om jag ska orka plugga grammatik ikväll eller inte. Jag vet med säkerhet vad jag borde göra men den egentliga viljan och mina måsten är inte riktiga eniga.

Iaf har jag haft typ världens gosigaste helg. I fredags åkte Hampus, Robin, Fia och jag till Ullared och shoppade loss på en massa trevliga grejer. Jag hittade bla. en t-shirt med elefanter på, en tröja och en träningstopp, men var i allmänt lite besviken på deras klädavdelning. Antar att dom hade dragit ner på utbudet pga. en pågående renovering men avdelningen kändes ändå lite väl fattig... Handlade faktiskt inte sådär otroligt mycket utan det blev mest småprylar och djursaker som hamnade i korgen.

Efter Ulle-bulls åkte vi till Kungsbacka där Hampus senare under kvällen skulle delta i en "Livekarusell"-turnering tillsammans med sitt band Suburban Clinic. Ganska trevligt avslut på en mysig dag att bara hänga på Elektronen och lyssna på band. Trots att vissa kanske spelade bättre musik än andra...

Igår hängde Hampus och jag på Melodifestivalen i Scandinavium! Riktigt mysigt det också. Ett stort plus var ju sponsoren Marabou som lyckades väl med sin "vi-delar-ut-gratis-choklad-så-att-sockerberoende-människor-gillar-livet-och-därmed-oss"-kampanj och delade ut choklad både innan och efter själva kalaset. Kvällen efter Melodifestivalen slutade dock inte riktigt lika festligt när ett stort elfel i tågtrafiken försenade tågen med över två timmar och vi kom hem klockan 01 istället för 23....

Har dock kompenserat för den bristande sömnen idag då jag har varit otroligt trött, snurrig och haft en värkande huvudvärk hela dagen och mestadels befunnit mig i liggande ställning i Hampus säng medans han har redigerat på sin dator. Ganska gött.

Måste säga att den här helgen definitivt har varit en av de bästa på länge!
 
 
Marabou Oreo som delades ut efter Mello. Får sparas till nästa godisdag alltsååå....
 
 

The life

Har halva morgonen försökt ladda ner en gratisversion av the Sims 3 Stadsliv som Sims bjuder på, men efter X antal försök att koppla samman mitt Origin-konto med mitt Sims3.com-konto ger jag nu upp. Tror EA Games gör det här med flit. Lockar med något som inte fungerar. Da laif. 
 
Nåväl. Idag är en rätt gosig dag för övrigt. Jag är hemma och är förkyld och lever livet. Ska spela lite spel och eventuellt ta en promenad med pojkvän som är hemma över hans sportlov sen. 
 
Taggar även för Ullared på fredag!!!!!!!!

Trötthet och fonetik.

Hej hallå!
Här sitter jag och ska plugga fonetik.
Istället råkade jag minnas att jag har ett oanvänt presentkort till Nelly.com och började luska lite på vilka varor som skulle kunna bytas ut mot det där presentkortet...
Det slutade med att jag nu har en grå vardagsklänning på väg hem till mig och att jag är ett presentkort fattigare. Klänningen kostade 179:- men jag betalade bara 79:- efter presentkortet. Rätt värt skulle jag säggg. 
Nu tror jag att jag måste gå koka lite mer té och fortsätta med pluggandet, är riktigt seg i huvudet idag...
 
 

Tredje februari.

Och så vart det februari igen. Årets kallaste månad. Hittills har månaden dock varit mildare än vad vissa delar av januari var, men vad vet jag, den har ju knappt hunnit börja.
 
Imorse och halva dagen idag har det iaf varit tågkaos i Västra Sverige och alla tåg framtill kl. 14 var inställda pga. elkablar som hade rasat. Detta gjorde att Fia och jag(efter ett par otroligt krävande försök att ta oss till lektionen i Allmän Grammatik(hehehhehehe)) istället gav upp och gick och satte oss på Espresso House och studerade japanska glosor i fyra timmar. Duktigt! Men jag kan fortfarande knappt hälften av det vi ska kunna till på onsdag...
 
Efter denna produktiva förmiddag gick vi runt på Kungsmässan en stund och jag haffade tag i en t-shirt och en kjol på H&M. Är mycket nöjd med mina inköp! Till slut insåg vi att vi hade blivit väldigt hungriga av allt slappande och drog oss till Donkis för en sista måltid i staden innan hemfärd. 
 
Och nu är jag hemma. Ska väl förmodligen sätta mig och plugga lite fonetik dååråååå...... eh.
 
Bild på den kjol!
 
 
 

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0