Mer om mig

Håller fortfarande på och fixar i designen, det är en hel del som inte vill fungera som jag vill, men det här är en början iaf.

Som början på bloggen, tänkte jag berätta lite om mig själv till att börja med. Ni får också se hur en intervju kan se ut i framtiden.

Varför startade du den här bloggen?
-
Nog både för min egen, och andras skull. Jag älskar att skriva och har åtminstone tidigare haft journalist drömmar, som jag tror att jag på något sätt försöker återuppliva m.h.a bloggen. Jag ser det som ett nöje att intervjua, och få lära mig om olika människor. Bloggen är också ett sätt för andra bloggar att kanske "marknadsföra" sig själva på ett sätt, och få läsaren intresserad av bloggarna som visas.

Vad tror du är viktigt att tänka på om man vill ha en 'populär' blogg?
- Skriv av dig. Skriv om det som intresserar dig och det som får dig att "stå ut från mängden". Det blir mycket mer intressant för läsaren om du skriver om någonting som du kan mycket om och som du brinner för. Samtidigt som du försöker på ett sätt stå ut, skriv om det som läsaren kan relatera till, det som gör det intressant att fortsätta läsa och vänta på nästa inlägg. Läs andras bloggar, och utan att kopiera, få inspiration. Dela med dig av dina åsikter.

Hur länge har du bloggat?
- Entrevista startades idag, den 3:e Januari 2010, men jag har en annan blogg också, som jag åtminstone nu i början försöker hålla ifrån den här bloggen då den inte har någonting med den här bloggen att göra. Där skriver jag mer vardagliga saker. Den bloggen startades i maj, 2009. Innan dess, hade jag en annan hos blogspot, sedan 2008, men den är inte aktiv längre.

Vilka bloggar läser du?
- Jag läser nästan alla bloggar jag kommer över, har inte så många särskilda. Men jag läser alltid mina vänners bloggar, och oftast också Egoinas. Jag är inte så mycket för andra "populära" bloggar. De är oftast så enformiga och tråkiga. Sedan finns det bloggar som jag läser ibland, endast för att de på något sätt "förlöjligar sig själva" med vad de skriver. Jag nämner inga namn men vissa storbloggare känner vi ju till.

Hur gammal är du?
- Jag är 16 år.

Vad gör du på fritiden?
- En hel del som jag förmodligen borde göra lite mindre. Haha jag syftar på att sitta vid datorn och äta choklad som i just detta ögonblick. :) Nä, men jag brukar träffa kompisar, gå i skolan, lyssna på musik. :) Det är väl mina huvudintressen såhär på vintern. Annars har jag en sköthäst, men han är på "vintervila" just nu.

Vad läser du på gymnasiet?
- Jag läser estet inriktning teater.

Vad vill du säga till dem som funderar på att fråga om en intervju?
- Ja, ni förlorar ju inte direkt något på det haha. Fråga bara om något är oklart.


Ja, då vet ni det, och som sagt, frågor svaras via kommentarer och mejl :)
Kommentarer
Av: Matilda

haha, okej :D varför tränar du inte? :P

2010-01-03 @ 14:47:21
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Av: linnea

haha ja de är mkt man vill ha :Dhttp://jeenlicious.blogg.se/2010/january/in-i-det-sista-nu-rosta-pa.html#commentsnälla rösta på mig skulle betyda jättemkt :D3

2010-01-03 @ 15:03:56
URL: http://behindlinneaseyes.blogg.se/
Av: Ebba

sv: tack så mycket ! ;)*

2010-01-03 @ 15:26:01
URL: http://photosbyebba.blogg.se/
Av: sofia

tack så mycket! :) det skulle vara jättekul

2010-01-03 @ 15:38:10
URL: http://mrslautner.blogg.se/
Av: Linnea Forss

Visst varför inte? :) Vad skall du med intervjun till?

2010-01-03 @ 16:37:22
URL: http://linfor.blogg.se/
Av: Madurk

Tack så mycket, gillar din med :D

2010-01-03 @ 17:56:28
URL: http://pudel.webblogg.se/
Av: mialii

Hej! Du var inne hos mig nyss och nämde att designen var snygg. Jag har tagit den från blogghjalp.se :) Så det är ett tips om det strular för dig (skymtade något om det längre upp).Ha det bra!

2010-01-03 @ 17:59:54
URL: http://mialii.webblogg.se/
Av: Matilda

Haha, okej. Men då får du ta dig i kragen och träna! Det är ju så jäkla kul!!!

2010-01-03 @ 18:48:26
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Av: HANNA

fin blogg! var gärna med i min tävling och vinn ett handsmycke! :) http://honhannah.blogg.se/2010/january/tavling.html#comment

2010-01-03 @ 21:16:19
URL: http://honhannah.blogg.se/
Av: E.K - Mamma till Alicia

fin blogg...

2010-01-17 @ 14:26:51
URL: http://eekk.blogg.se/
Av: Fanny

Jag kan nog vara med på det. Ska jag bara svara på frågorna och skicka till din mail? :)

2010-02-07 @ 12:47:28
URL: http://fannyadelinas.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin