Flyg fula fluga och den fula flugan stannade kvar.

Jag tog mig en snabb titt på MSN:s hemsida nyss. Eller ja, jag blev tvingad till det eftersom MSN är min startsida. För det går ju inte att ändra eller så, nej inte alls.

ANYWAYS.
Jag blev intresserad av en artikel om Obama och hans kamp med den nya sjukvårdsreformen i USA, och klickade mig därför in på den. I artikeln fanns en bild bifogad på Obama i sitt naturliga tillstånd, -alltså med en stor fet fluga på överläppen... wait, what?
Av alla biljoner bilder som jag kan tänka mig finns på Baracken vid det här laget.. så var de tvungna att välja en bild där han har en fluga som ser bestämt ut att vara på väg in i munnen på honom och som ivrigt väntar på att hans ska splittra sina läppar och lämna en liten luftöppning så att den kan krypa in och gosa in sig på hans tunga? Åh, yummy.

Jag menar kom igen. Vad är GREJEN? Eller har jag missat något dolt budskap här eller? Försöker Obama propagera för HIV-spridning kanske? Eller varför inte.. malaria? Eller cancer? Alla vet ju att cancer sprids med hjälp av flugor som kryper in i munnen på dig när du sover. Fact.


Kommentarer
Av: sabina

hahaha jag blev också lite frågande till bilden

2010-12-15 @ 19:40:04
URL: http://www.mondoblog.se/sabinas
Av: Catarina

Haha, ser riktigt kul ut.. :)

2010-12-17 @ 18:15:25
URL: http://catilous.se
Av: 已知 Mohammed☆ Al-debis™

Följa varandra via bloglovin? ^^

2010-12-17 @ 21:35:06
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Av: Fredrika

Tjaa, allt bra? :)

Fin blogg!

Kolla gärna min:)

2010-12-19 @ 11:25:29
URL: http://freeedrika.blogg.se/
Av: Fredrika

sv: jodå allt e bra med mig :)

2010-12-19 @ 18:10:49
URL: http://freeedrika.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin