Den säxthondä febbruwari.

Hello life! Här sitter jag och dricker ur min Indiska-mugg(mugg från butiken Indiska, that is) och filosoferar över om jag ska orka plugga grammatik ikväll eller inte. Jag vet med säkerhet vad jag borde göra men den egentliga viljan och mina måsten är inte riktiga eniga.

Iaf har jag haft typ världens gosigaste helg. I fredags åkte Hampus, Robin, Fia och jag till Ullared och shoppade loss på en massa trevliga grejer. Jag hittade bla. en t-shirt med elefanter på, en tröja och en träningstopp, men var i allmänt lite besviken på deras klädavdelning. Antar att dom hade dragit ner på utbudet pga. en pågående renovering men avdelningen kändes ändå lite väl fattig... Handlade faktiskt inte sådär otroligt mycket utan det blev mest småprylar och djursaker som hamnade i korgen.

Efter Ulle-bulls åkte vi till Kungsbacka där Hampus senare under kvällen skulle delta i en "Livekarusell"-turnering tillsammans med sitt band Suburban Clinic. Ganska trevligt avslut på en mysig dag att bara hänga på Elektronen och lyssna på band. Trots att vissa kanske spelade bättre musik än andra...

Igår hängde Hampus och jag på Melodifestivalen i Scandinavium! Riktigt mysigt det också. Ett stort plus var ju sponsoren Marabou som lyckades väl med sin "vi-delar-ut-gratis-choklad-så-att-sockerberoende-människor-gillar-livet-och-därmed-oss"-kampanj och delade ut choklad både innan och efter själva kalaset. Kvällen efter Melodifestivalen slutade dock inte riktigt lika festligt när ett stort elfel i tågtrafiken försenade tågen med över två timmar och vi kom hem klockan 01 istället för 23....

Har dock kompenserat för den bristande sömnen idag då jag har varit otroligt trött, snurrig och haft en värkande huvudvärk hela dagen och mestadels befunnit mig i liggande ställning i Hampus säng medans han har redigerat på sin dator. Ganska gött.

Måste säga att den här helgen definitivt har varit en av de bästa på länge!
 
 
Marabou Oreo som delades ut efter Mello. Får sparas till nästa godisdag alltsååå....
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin