Maj är årets härligaste månad.

Livet flyter på här i England. Och nu är det mindre än en månad kvar av våran vistelse. Vi åker hem till Sverige den 16:e juni.

Den här våren har varit en väldigt blandad upplevelse. Med skratt, mycket gråt och en del ångest har jag lärt mig mycket om mig själv och livet i allmänt. Det låter väl ganska klyschigt allting, men det känns som att jag har blivit mer vuxen. Inte bara för att man helt plötsligt har ansvar för sin egen överlevnad, utan för att jag lärt mig att ändra på det som inte känns bra och att acceptera mina begränsningar. Jag har fortfarande en lång väg kvar, men när jag kommer hem vill jag gå på KBT för att lära mig att hantera livet bättre i framtiden och lära mig komma förbi det jag fortfarande kämpar med. Så just nu ser jag ganska ljust på resten av året. Det blir en nystart för allting!

Här i Hove har det äntligen blivit vår, bladen är gröna och vinden är varm. Och jag fyller 22 på torsdag! Feeesssst 💖

Kommentarer

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin