I shot for the sky, I'm stuck on the ground, so why do I try I know I'm gonna fall down down down.

Jag förstår mig inte på mig själv. Ena stunden(igår) var jag helt överlycklig och on top of the world och allt kändes helt sjukt bra. Sedan åkte jag till skolan, fortfarande glad, var i skolan, och helt plötsligt ändras mitt humör och jag blir lite små deprimerad. Jag kände mig inte längre bäst och lyckligast, nu kändes allt bara sjukt dåligt och ansträngande.

Mina humörsvängningar alltså, kan ju aldrig lita på att mitt goda humör ska hålla i sig, även fast jag hemst gärna skulle vilja det. Mitt humör jämnade faktiskt ut sig lite med dagen och nu känns allt rätt okej, förutom att jag är sjukt trött..

Ohja, ni är säkert helt sjukt intresserade av mitt humör? haha :)

Hur har ni haft det idag?

Intervju med "Ida"

Intervju med Ida från: www.mylifeasidaa.blogg.se
"Mitt namn är Ida och bloggar på www.mylifeasidaa.blogg.se, Jag bor en bit utanför göteborg och jag är född år -94. På min fritid spelar jag basket, umgås med vänner & pojkvän & pluggar. I min blogg skriver jag om allt och ingenting som händer i mitt liv, Enjoy!"


Vad är roligast att blogga om?
-
Jag som person tycker att det är roligast att blogga om egna roliga händelser som har hänt en, det är roligt att förmedla ut roliga saker till andra läsare!

Bästa sättet att handskas med negativa kommentarer?
-
Jag har inte direkt haft problem med negativa kommentarer på min blogg som tur är, men det händer ju såklart nästan alla som bloggar. När de väl händer att jag får en negativ kommentar, oftast från Anonyma, så brukar jag radera de, för varför ska jag ta åt mig av någon som inte ens vågar stå för det de säger? de är ju löjligt.

Vad gör din/er blogg unik?
-
Det är nog min personlighet i bloggen som gör den lite unik, att jag skriver precis som jag tycker och tänker. Jag skriver precis så som jag hade sagt det i verkligheten, alltså försöker använda samma ord och uttryck så att det är så mycket av "mig" som möjligt även i bloggen.

Följer du några bloggar, isof vilka?
-
Jag följer några av de stora bloggarna, vilket de flesta gör tror jag, Kenza, Foki och ibland Kissie. Jag läser även mina kompisars bloggar.

Vem skulle du vilja vara för en dag?
-
Oj, vilken svår fråga, helst av allt skulle jag vilka testa på hur det skulle va att vara"super känd" för en dag, som t.ex Britney Spears eller liknande, det skulle vara super coolt att se hur annorlunda ett liv kan vara när man e kändis. Jag skulle även vilja testa på att vara t.ex Kenza för en dag, o se hur det är att ta imot de kommentarer hon får och vara med om allt roligt hon får via bloggen.

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
-
Jag tror att Foki's blogg har gjort det. Hon skriver så personligt, vilket hennes blogg också har fått mig att börja göra. Det känns som om hon är väldigt jordnära och likson tar allt som det kommer, det gillar jag.

Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
-
Är det långa blogginlägg föredrar jag att det även är bilder med, det blir lite långtråkigt att bara sitta o läsa massa rader, det kan lätt bli ointressant. Även väldigt korta blogginlägg kan bli tråkiga, det är ju inte så roligt att kika in på en blogg där varje inlägg innehåller 2 rader. Så blandat är bäst!
Vad/vem fick dig att börja blogga?

-
Jag tror de stora bloggarna fick mig lite till att börja jag med. Det började nog med att jag hade tråkigt en dag och satt o kikade runt på internet bland bloggar och tänkte "Det här verkar ju roligt", och på så sätt började jag testa blogga och fastnade för det helt enkelt.

Vad är roligast med att blogga?
Alla positiva kommentarer helt klart! Super kul att folk uppskattar det man gör =)

Vad gör en blogg "bra" ?
-
Beror ganska mycket på vad det är för typ av person som äger bloggen, men bl.a intressanta inlägg, mycket bilder, frågestunder, tips osv..
 

God natt.

Nu ska jag rätta en modersmålsuppsats jag har gjort. It's so bad I want to kill myself.

Med underbara Elliot Smith strömmandes ur högtalarna, säger jag nu god natt till alla er som faktiskt kommer att ha en "god" natt! :)
Uppdaterar imorgon.Irritationsmoment.

Är det bara jag som stör mig på annonsen som sträcker sig över hela blogg.se:s framsida?

På tal om ingenting liksom.

I can't stand to fly, I'm not that naive.

Five For Fighting – Superman

...får bli dagens låt.


I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me

I'm more than a bird...i'm more than a plane
More than some pretty face beside a train
It's not easy to be me

Wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
About a home I'll never see

It may sound absurd...but don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed...but won't you concede
Even heroes have the right to dream
It's not easy to be meNu ska jag bege mig upp till köket och fixa dagens nyttigaste mål... snabbnudlar! ;)

Time Goes By So Slowly(!?)

Herregud, jag måste helt klart vara en mästare på att slösa tid. Här har jag suttit och planerat vad jag ska göra hela min låååånga studiedag denna måndag, och inte alls tänkt på att dessa planeringar har tagit upp nästan hela min dag. Klockan är redan halv fyra och det känns som att jag precis har vaknat.

Det är därför det är bra i skolan(faktiskt!) så att man inte slösar bort hela dagen med att sitta och göra absolut ingenting. Jag går upp runt halv sju varje vardag, och dagarna brukar kännas oändligt långa.

Nästa studiedag ska jag minsann gå upp halv sju.Höhö, who am I kidding? 8D


När brukar ni gå upp om ni är lediga? :)

my life is a work of art, painted in black and white motions.

Jag gillar studiedagar. För mig är studiedagar ett annat ord för dagar-då-jag-äter-frukost-vid-halv-ett-och-gillar-det. Som idag.

Varje gång jag ska tala om för mina föräldrar att jag har studiedag, säger dom "Jaha, vad bra, men det är ju STUDIEdag, då ska man ju studera extra mycket och inte sitta hemma?" Detta händer 9 av 10 gånger alltså. Minnet är bra men kort som man brukar säga.

Jag har dock inte planerat att studera särskilt mycket idag, även fast det nog skulle sitta rätt fint i mitt ställe att faktiskt göra mer än bara stirra på läxhögen, jag har upptäckt att den inte blir mindre, hur mycket man än stirrar på den(konstigt nog).

Inplanerat idag.. är än så länge ingenting. Jag har inte riktigt hunnit tänka så långt som till eftermiddagen. Härnäst tänkte jag gå och hämta några muffins ur köket, som jag förresten fick för mig att baka kl. 10 igår kväll. Men har man studiedag så har man :)

Vad ska ni hitta på idag? :)


Intervju med "Ahlberg"

Intervju med Ahlberg från bloggen: http://photoandi.blogg.se/
"Min blogg (http://photoandi.blogg.se) är en fotoblogg där jag visar mina fotografier. De flesta bilderna är porträtt men det kommer även upp den del natur och konsert bilder. Förutom bilder så varvar jag med texter om min vardag och lite djupare funderingar. Den här bloggen har jag haft sen Juli 2009, men har tidigare bloggat via en annan blogg. Jag själv är 17 år och går första året på gymnasieskolan ljud & bildskolan."


Hur länge har du bloggat?
På den här bloggen så har jag bloggat i ca 8 månader. Tidigare så hade jag en annan blogg som jag bloggade på i drygt 2 år.

Vad/vem fick dig att börja blogga?
Det vet jag faktiskt inte riktigt. Tror den mesta inspirationen kom ifrån Nevnarien och Emelie Ohlsson.

Vad gör din/er blogg unik?
Egentligen så är min blogg inte speciellt unik. Det är en fotoblogg som varierar bilderna med snack om vardagen. Det som skulle kunna göra den unik är väl att jag är väldigt öppen om allt jag skriver.

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
Bra fråga, har inget bra svar. Om det är något så skulle det nog vara smink...Och det mest för att jag helt enkelt inte är intresserad.

Vad gör en blogg "bra" ?
Enligt mig så är en blogg bra om den är varierad men ändå håller sig till vad den huvudsakligen ska handla om. Tex så även om det är en fotoblogg så kan man ändå skriva om sin vardag. Sen är det även positivt om bloggen har en snygg design som lockar läsare och om man varierar alla text med bilder/filmer.

Bästa sättet att handskas med negativa kommentarer?
Det bästa sättet är nog att bara ignorera dem. Antagligen är det någon som har för mycket fritid som sitter och skriver elaka saker.

Följer du några bloggar, isof vilka?
Jag följer lite olika bloggar. Mycket vänner, men även okända. Av de "stora" så följer jag Nevnarien och Emelie Ohlsson och ibland kollar jag in på Blondinbellas. Annars så är de bloggarna som ligger högst just nu för mig http://anewkindofmetal.blogg.se/ , http://ellerenellen.blogg.se/ och http://emmaconstance.webblogg.se

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
Ingen aning faktiskt! Tror jag får inspiration från många olika håll. Svårt att hålla reda på vem som ger vilken inspiration.

Vad är roligast att blogga om?
Det jag tycker är roligast att blogga om är när jag visar upp mina bilder. Det är absolut det bästa som finns att få visa upp det man har åstadkommit.

Vart är du/vad gör du om 10 år?

Om 10 år? Ja, då tror jag att jag jobbar som fotograf, kanske har kvar bloggen och att jag bor kvar i Skåne.När Madonna blev snygg.

Photoshop är kul. Man kan få Madonna att se ut hur som helst..


Jag är inte "det bästa" i photoshop, men kul är det minsann. Ni får helt enkelt bortse från att håret blev helt.. fail.

Nu ska jag gå ut i kylan.

Intervju med "Kitty"

En intervju med Kitty från http://kittyland.blogg.se/
"Kittyland heter bloggen där Kitty, en glad tjej från Malmö, skriver om saker i hennes vardag; konståkning, musikklassen och vardagslivet i allmänhet. Hon bloggar även en hel del om mode och shopping och beskriver sin stil "en blandning mellan sött och det nyaste modet". I hennes blogg skriver hon även om roliga och söta saker. Hon har inte bloggat så länge, ca. 2-3 veckor, men älskar det och det märks i hennes inlägg."
 
Vad/vem fick dig att börja blogga?
- Foki! Hon är min största inspirationskälla.

Hur länge har du bloggat?
- Imorgon (19/4) blir det prick en månad. Har iochförsig haft bloggar innan.

Vad är roligast med att blogga?
- Själva bloggandet är jättekul, men det roligaste tycker jag är alla snälla och positiva kommentarer man får. Och mycket besökare, då känns det meningsfullt att blogga.

Vad är roligast att blogga om?
- Jag tycker det är roligast att blogga om saker jag verkligen vet något om, tillexempel konståkning. Men mode är också jättekul!

Bästa sättet att handskas med negativa kommentarer?
- Jag brukar gå in på bloggen och skriva att det var onödigt att srkiva kommentaren, för jag tar ju ändå bort den.

Vad gör din/er blogg unik?
- Jag själv tycker det är en ganska kul mix av mycket kul saker! Konståkning, shopping / mode, musik och mitt glamorösa liv, hihi.

Följer du några bloggar, isof vilka?
- Kenza, Mases, Foki, mina kompisars, Obsessive Cuteness och en hel del andra.

Vem skulle du vilja vara för en dag?
- Låter det som om jag är beronde av Foki om jag säger Foki? Om inte så, Foki , hihi.

Vad gör en blogg "bra" ?
- Dagens Outfit! Det är det roligaste att läsa/ kolla på !

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
- Hur man förlorar oskulden eller vilka man legat med, aldrig.Som sagt, ni som vill bli intervjuade på Entrevista, läs gärna mer under kategorin "Info om intervjuer" innan ni skickar ett mejl.

entrevista_blogg@hotmail.com


I'm gonna buy a gun and start a war, if you can tell me something worth fighting for.

Här kommer Dagens Låt-tips såhär på kvällskvisten. Och i brist på fantasi, får låten bli just den som jag lyssnar på just nu. Inget fel med det liksom.

Coldplay – A Rush Of Blood To The Head


Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll, så ska jag bänka mig framför tv:n, tigga godis av mamma och kolla South Park. :)
Rösta gärna här, sista röstningsdagen imorgon, söndagen den 24:e april:
http://entrevista.blogg.se/2010/april/slutfinalorsomethingsomething.htmlGod dag, dear Readers.

Hur har erat veckoslut börjat?
Vilken skev fråga. "Hur har erat veckoslut börjat?"

Min vecka har varit bra, med undantag för den förbannade huvudvärken som har plågat mig hela veckan. Annars mår jag rätt bra faktiskt. Speciellt idag, efter att ha klickat hem ännu ett "gratis" presentkort på hundra kronor från Gratisbio. Shopping gör mig glad :)

För tillfället sitter jag och kollar på bloggar med Bloggtrafik. De flesta bloggar är av någon konstig anledningen norskabloggar, och jag har nu kollat igenom så många att jag till slut har börjat både tänka och prata på norska. Ni kan ju tänka er hur det låter då jag inte kan ett enda ord av språket.

Oj, klockan är redan fyra. Då är det bekräftat. Jag har spenderat större delen av min lördag vid datorn, tummen upp för det. Det är fint väder ute, och jag planerar nog att ta mig ut i trädgården inom en snar framtid, mitt ansikte tycks inte ha sett solen på 578809 år.

While I'm gone, så kan ni ju kanske passa på att rösta på finalisterna i slutfinalen i min tävling? Gör det här:

http://entrevista.blogg.se/2010/april/slutfinalorsomethingsomething.html

THANKS :D

Slutfinal!(orsomethingsomething..)

Ni kommer ihåg gästbloggar-tävlingen? Den där som jag inte har uppdaterat på 10000 år? Där priset var att gästblogga på Entrevista? Tänkte väl det.
Jag ber om ursäkt för detta, men har varken haft "bloggsug" eller tid, så jag har därför inte uppdaterat.

Jag har räknat era röster, och funnit att det har blivit jämnt mellan två bloggar. Knepigt.
Därför ordnar jag nu en EXTRA-final, där ni kan välja att rösta på någon av dessa två bloggar nedan, för att vi sedan till slut ska kunna krönta en vinnare.

Finalisterna, del 2:
1. http://ceciliesjostrand.blogg.se/
2. http://fashionqueens.blogg.se/


SKRIV EN KOMMENTAR MED NUMRET/NAMNET PÅ DEN BLOGG NI VILL SKA VINNA TÄVLINGEN.
NI FÅR RÖSTA SÅ MÅNGA GÅNGER NI VILL, MEN INTE PÅ ER SJÄLVA.

RÖSTNINGEN AVSLUTAS NATTEN MELLAN SÖNDAGEN DEN 25/4 & MÅNDAGEN DEN 26/4

LYCKA TILL!Förlängd final.

Jag har av vissa skäl nu valt att förlänga gästbloggar-tävlingen till imorgon, söndagen den 18:e april. Detta mycket för att jag själv inte har varit särskilt aktiv på bloggen det senaste.

Ni kan alltså fortsätta rösta på någon av de 5 finalisterna i gätsbloggar-tävlingen, gör det här: http://entrevista.blogg.se/2010/april/finalisterna-i-gastbloggartavlingen.html

TACK!

makes me go......

Såg just inlägget på blogg.se:s framsida med rubriken "Jackan som alla vill ha" och texten

"Bikboks populära baseballjacka såldes slut på nolltid...." "...Jackan/tröjan som det sägs alla vill ha finns nu i en annan variant hos Gina Tricot i 4 färger röd, rosa, grön och blå. Hur bra som helst för er som fortfarande suktar efter den!"

Jag har fortfarande inte riktigt förstått meningen med den här jackan. Inte första gången jag såg den på BikBok och inte heller nu, när varannan "storbloggare" verkar gå runt i den. Vad är det som gör den så.. "attraktiv"? (Jo, jag är medveten om att några av Sveriges "största" bloggar kan ha ett par fingrar med i spelet..)
Är det här Sveriges försök att än en gång kopiera USA? Jag menar.. om det är looken vi är ute efter, vad passar bättre än en "wannabe-amerikanskt-college-jacka"? Jag klandrar ingen som köpt jackan, eller som tänker köpa den, men jag vill ändå bara fråga er.. vad är det som gör att ni vill ha jackan som exakt alla andra vill ha? Var någonstans är det unikt?

Om man skulle fråga 100 personer, om de hellre skulle välja att vara unika eller se ut som alla andra så kan jag med hyfsad säkerhet säga att ungefär 97,5%, om inte ännu mer, skulle välja att hellre vara unika än att vara en kopia av någon annan. Jag är också ganska säker på att vi skulle få samma resultat om vi utförde den här undersökningen på de som redan köpt eller planerar att köpa den här jackan. Alltså på de som valt att inskaffa jackan som "alla vill ha". Dubbelmoral? frågar jag då.

Jag tänker inte dra alla över en kamm och säga att alla har valt allt köpa den här jackan för att de har sett den på någon annan, men det har majoriteten, det kan jag nog påstå. Tänk efter själva.. hade ni vågat köpa den här "unika" collegejackan om ni visste att ingen annan skulle ha på sig den, ens i sina vildaste drömmar? Är du inte en av få, alltså någon med ett oövervinnligt självförtroende, så svarade du nog nej på förra frågan om du vågade svara ärligt.

Det här är vad jag tror. Jag kan såklart ha fel...


Helt ärligt, så tycker jag inte att jackan är speciellt snygg faktiskt.

...men det är ju trots allt bara min åsikt.

så... Hiss eller Diss?


Holy Fuck.

Herrejesus, vad rädd jag blev när jag öppnade spotify efter att ha varit iväg från datorn för en stund sedan.
Nästan så att man ska uppgradera till premium för att undvika att bli utsatt för sånna här bilder. Läskigt.
Hahah, en björn utav trä? men, den ser ju faktiskt rätt så hotfull ut.

Intervju med Tanina

Intervju med Tanina från http://Taniina.blogg.se
"Zuup! Mitt namn är Tanja Aaby Orellana men kallas "Taniina" (av min mamma). En sjukt glad brud född 91 med chilensk bakgrund. Jag går estet-teater i skolan och dansar på fritiden och sjunger i duschen, haha. Jag ÄLSKAR att sprida glädje för det är sån jag är. När du lämnar min blogg så ska du ha ett leende på läpparna :)"
 


Vad är roligast med att blogga?
- Det är nog att kunna dela med sig av sig själv till alla. Det finns ju folk från hela världen som kan kolla in ens blogg, helt sjukt. Jag älskar att få kommentarer för då får jag respons på det jag skriver.

Vad är roligast att blogga om?
- Jag tycker det är roligt att skriva om mina dagar faktiskt eftersom det alltid händer något speciellt. Det gäller att uppskatta dom där små knasiga stundera som får än att skratta åt sig själv :)
 
Följer du några bloggar, isof vilka?
- Jag följer inte bloggar men jag kan kika in hos några då och då. T.ex "Bave Amin", "Ana Gina", "Kenza" och "Bunny".

Vem skulle du vilja vara för en dag?
- Jag skulle inte vilja vara någon speciell. Men kan tänka mig vara en riktigt het kille för en dag för att se hur många brudar jag kan få, hahaha..

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
- Ingen faktiskt. Eller jo, de har inspirerat mig på ett annat sätt. Jag har viljat skriva motsatt till dom, hahah.

Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
- Det beror på helt vad man skriver om. Orka tre sidor långt inlägg om ett läppglans man köpte på rea liksom, haha. Men korta och roliga inlägg är oftast större chans att jag läser men som sagt, beroende på vad det handlar om.

Hur länge har du bloggat?
- Jag har bloggat i 2 år tror jag, fast första året så visste ingen att jag hade en blogg. Skrev endast för mig själv. Som en dagbok på internet, sound stupid..

Vad/vem fick dig att börja blogga?
- Jag minns faktiskt inte.. Jag tror jag bara råkade hamna här :)

Vad gör en blogg "bra" ?
- När den är ärlig och har humor. Orka torra människor med fejktuttar, haha..

Vad gör din/er blogg unik?
- Min blogg anser jag vara unik på sättet att jag skriver om precis om vad som helst, as long as it makes me/you laugh. Jag kan vara seriös emellan åt men jag vet inte, jag vill att min blogg ska vara lätt att läsa. Man ska liksom kunna komma in på min blogg under en dålig dag och liksom få sig ett skratt and that's it :)


Ingen Rubrik.

Åh, jag är så dålig på att uppdatera. Mest för att jag aldrig orkar logga in på bloggen, även fast jag vill. Höjden av lathet jag vet, men jag är oftast alltid så matt på vardagarna, och är jag inte det så har jag annat för mig.

Anyways, nu uppdaterar jag.

Min vecka har börjat hyfsat bra, trots att jag GÄRNA hade haft mer lov, och FÖRUTOM att jag har väldigt väldigt väldigt ont i ryggen idag, vet inte riktigt varför.

Resten av veckan kommer förmodligen mestadels gå åt till att skriva på en uppsats jag verkligen borde ha börjat med, men ni kan vänta er en större uppdatering till helgen.


Hello Sunshine.

Underbart väder här borta just nu!
Solen skiner och det är hur varmt som helst. Jag var ute en stund och tror faktiskt att jag fick en del färg med, wonderful! Hoppas verkligen att detta håller i sig nu :)

Idag har jag känt mig ovanligt produktiv, jag har t.o.m fått klart en hel uppsats och läst lite i en bok som ska vara färdigläst snart. Jag har fortfarande en hel del jag borde göra, men det känns ändå som att jag har gjort tillräckligt idag, nu gäller det att göra det bästa av sista lovdagen! :)

Hur har eran dag varit? :DGlöm inte att rösta på någon av de 5 finalisterna i gästbloggartävlingen, gör det här: http://entrevista.blogg.se/2010/april/finalisterna-i-gastbloggartavlingen.html

Intervju med Michelle

Intervju med Michelle från http://michellepettersson.blogg.se

"En glad och jordnära femtonåring med ett stort intresse för hälsa, skriva och baka"Vad/vem fick dig att börja blogga?
- Jag läste bloggar som b.la Kenzas och blev otroligt inspirerad. Har även ett stort intresse för att skriva så jag chansade på att starta upp en blogg för att skriva av mig och för att mina mor och far föräldrar och några släktingar som bor längre bort, kunde läsa om vad jag har för mig på dagarna.

Hur länge har du bloggat?
- Sedan 1 Juni 2008 men det är först nu som fler och fler besökare trillar in och bloggen blivit större.

Vad är roligast med att blogga?
- Att få gulliga kommentarer och mail samt att tipsa och hjälpa varandra!

Vad är roligast att blogga om?
-
Hm, jag kommer inte på något speciellt. Jag tycker att det mesta är kul, en blandning av allt. Men jag gillar att dela med mig utav mina tips och mode.

Bästa sättet att handskas med negativa kommentarer?
-
Ta bort & ignorera dom totalt! Det är bara avundsjuka och/eller fega människor som tror att de kan "gömma sig bakom sina dataskärmar" och hacka på oss för att vi ska ta illa upp- enbart för att stärka sitt eget självförtroende. Jag har en tanke om dessa människor som gör sådant, jag tror att dom egentligen är väldigt svaga och osäkra människor  eller så är dom så självgoda att dom inte klarar av att se att andra är lyckliga, duktiga och har framgång.

Vad gör en blogg "bra" ?
- Bra uppdatering och trevliga inlägg skulle jag nog säga.

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
-
Det som är för privat. Tex. för privita saker om min familj eller mina vänner och framtida kärleksliv och barn, eller saker som kan anses kränkande eller få andra personer att ta illa upp och så hemligheter såklart. Jag kommer heller inte avslöja vilken stad jag bor i eftersom det tyvärr finns människor som kan missbruka det på olika sätt. Internet är inte så säkert som man tror och därför ska man inte avslöja för mycket om sig själv egentligen.

Vart är du/vad gör du om 10 år?
- Då är jag 25 år! Jag har faktiskt ingen aning, kanske jobbar jag som journalist eller har öppnat ett eget Café. Eller så är jag i U.S.A och jobbar som Au Pair (en av mina drömmar) eller så har jag rent av hittat min drömkärlek och väntar barn, jag älskar barn och vill gärna ha två-tre egna när jag blir äldre...

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
-
De stora bloggarna, som Kenza, Stina-lee och Lisasplace, men mest av allt Kenza.

Vad gör din/er blogg unik?
-
Bra uppdatering & trevliga, varierande inlägg. En blandning av det mesta.

Intervju med Elin

Intervju med Elin från http://estr.blogg.se
"Min blogg är precis som en gott och blandat påse. Den innehåller alltid något som någon gillar, och alltid något som folk gillar lite mindre. Jag avkyr lakris tillexempel, men det finns även "lakrissaker" i bloggen. Om jag inte äter glass, (som jag älskar) så fotograferar jag, lyssnar på musik, eller träffa kompisar.. Skriva är något jag brinner för också, det är därför bloggen finns till. För det och för mina foton, tankar osv"


Hur länge har du bloggat?
- Jag har bloggat i några år, men den bloggen jag har nu har jag haft i 7 månader.

Vad är roligast med att blogga?
-
Det unika sättet att uttrycka sina tankar på och det gör vi alla olika och alla fina 
   kommentarer man får från alla helt otroligt underbara läsare.. 

Vad gör din/er blogg unik?
- Jag skriver på ett speciellt sätt och jag är mig själv i bloggen. Jag vågar sticka ut 
  och jag skulle aldrig skriva något i bloggen som jag inte står för. 
Följer du några bloggar, isof vilka?
-
Ja, jag följer några stycken faktiskt. theliisa.se och hallplatslyckan.blogg.se är två av dom

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
- Oj, det finns många bloggar som inspererat mig. patrikpettersson.blogspot.com har 
   inspererat mig massor inom fotografering. Men med bloggandet så har jag fått 
   insperation från alla bloggar som slänger in en menning eller två.

Vem skulle du vilja vara för en dag?
-
Måste jag verkligen svara, så får det bli Marilyn Monroe, den männsikan är ju så grymt 
  snygg och verkar otroligt intressant.

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
-
Jag skulle kunna blogga om nästan allt. Inte om min familj eller om mina vänners problem,
  men konflikter som jag deltar i kan faktiskt hända att jag delar med mig av. Det är trots 
  allt min dagbok som jag VALT att göra officiel.

Vad/vem fick dig att börja blogga?
-
En klasskompis hade en syster som bloggade. Hon hade skitsnygg design och allt, så det 
  va därifrån jag kom på iden att blogga om.

Vad är roligast att blogga om?
-
Fotografering, för då får man så mycket bra och dålig kretik. Annars tycker jag att andras foton
  är roliga att visa upp och vad jag tycker om. Musik finns det en hel del på min blogg, och jag 
  skriver ju inte om saker som är tråkiga så.. ;)

Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
- Är det bilder, så långa. Men är det bara text, så blir det så knäppt och man tröttnar. Men mycket bilder
  och någon rad med text är helt okej :D

Goodnight for tonight.

Jag har inte lagt upp några intervjuer på sistone, och jag har en del väntandes, så imorgon får bli en "jag-lägger-upp-många-intervjuer-på-en-gång-dag" så att ni får mycket att läsa haha :)

Until tomorrow, nu ska jag bege mig mot sängen ;)


Glöm inte att rösta på de 5 finalisterna i gästbloggartävlingen här: http://entrevista.blogg.se/2010/april/finalisterna-i-gastbloggartavlingen.html


Cut

Det där med att blogga mer på lovet funkade ju kanske inte så bra, men så får det bli, jag bloggar när jag bloggar, ibland mer och ibland mindre.
Här kommer iaf dagens låt som var med i det förra (fullkomligt underbara) avsnittet av Vampire Diaries. Helt seriöst finaste scenen i hela Vampire Diaries. Jag pratar förstås om Stefan & Elenas scen :)

Cut - PlumbFinalisterna i gästbloggartävlingen.

Nu har jag utsett 5 finalister i gästbloggartävlingen, och det var inte lätt ska ni veta. Jag har bedömt alla bloggar helt oberoende, på text, innehåll och skrivstil. Ni som inte kom med den här gången, det kommer fler chanser! Jag ska försöka ordna fler tävlingar andra gånger.

Fem Finalister(ej i ordning..)
1. Blogg: http://lorissalovebomb.blogg.se/
2. Blogg: http://tilicious.blogg.se/

3. Blogg: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

4. Blogg: http://fashionqueens.blogg.se/

5. Blogg: http://mucklanmaja.blogg.se/
Regler för röstning:


För att rösta på en blogg, kommentera i det här inlägget med bloggens namn eller angivna siffra.

En blogg får inte rösta på sig själv, men andra får rösta på bloggarna så många gånger man vill. Hur bloggarna väljer att samla röster är upp till dem, Entrevista tar inget ansvar för detta. Fusk eller hot diskvalificerar en blogg omedelbart.

Röstningen avslutas fredagen den 16 april, och en vinnare utses. Skulle det bli jämnt mellan två bloggar, sker en ny omröstning mellan dessa.

För mer info om tävlingen, läs  i tidigare inlägg: http://entrevista.blogg.se/2010/april/gastbloggar-tavling.htmlLycka till ;)


100:e inlägget!

De 100 första inläggen skrivna sedan 3:e januari 2010. Jag är än så länge riktigt stolt över bloggen och dess läsare, känns som att jag har nått hyfsat långt på bara 100 inlägg.. och mer blir det :)Gästblogga på Entrevista? Läs mer här: http://entrevista.blogg.se/2010/april/gastbloggar-tavling.html


Tävlingen.

SISTA ANMÄLNINGSDAG TILL GÄSTBLOGGARTÄVLINGEN IMORGON!


FÖR ANMÄLAN OCH MER INFO, LÄS HÄR: http://entrevista.blogg.se/2010/april/gastbloggar-tavling.html


Intervju med "Hannele"

Intervju med "Hannele" från: http://mammah.webblogg.se


"Hej!
Jag heter Hannele, 21 år, mamma och gravid igen.
Jag kommer från Köping men flyttade upp till Falun för att starta om på nytt med mitt liv, vilket jag har lyckats väldigt bra med *stolt*
Som person är jag envis, ärlig, skiter i vad folk tycker om mig som mamma eller ja annars med, glad, sprallig "ung" mamma och en pratglad person = jag ÄLSKAR att prata.

Om min blogg:
I min blogg så följer man mitt liv som mamma till Kevin, graviditeten med hans lilla syskon, shopping = jag älskar att shoppa, foton = jag älskar att ta bilder och fixa dom i ps eller något roligt program så att dom ser ännu bättre ut eller vad man ska säga, hempill och mycket mer.
"


Vad/vem fick dig att börja blogga?
Först så vare att jag skulle skriva av mig lite tex mina känslor osv men sedan så märkte jag att det inte gick så jag sket i det och nu så skriver jag om allt möjligt istället eller vad man ska säga.

 Hur länge har du bloggat?
Jadu..bra fråga, kanske 3-4 år. Jag har ju hoppat omkring mellan olika bloggställen osv men jag tror att det är 3-4 år.

 Vad är roligast med att blogga?
Att man får respons fast man ibland kanske skriver om något helt ointressant, visst jag skriver inte för att andra ska ha något att läsa utan för min och för min familjs skull så att vi har något att titta tillbaka till senare i livet om allting finns kvar dvs men att det är kul att man får lite respons av andra för det.

Vad är roligast att blogga om?
Om min son och om min graviditet.

Vad gör din/er blogg unik?
Svår fråga..haha, att det är jag som skriver ;) nämen jag vet inte faktiskt..haha..

Vad gör en blogg "bra" ?
Att man har oftast bilder med när man bloggar om något annars så blire så tråkigt att läsa texten. Bilden gör texten eller ja inlägget mer intressantare eller vad man ska säga.

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
Det finns massor av saker som jag skulle inte blogga om men det jag inte skulle blogga om är:
1. Politik = helt ointressant i mina ögon och öron.
2. Om Kissie = har ingen anledning att hacka på henne, alla vi är olika.
3. Extremt privata saker som tillhör mitt liv = ingen min familj blir glad när jag gör det så jag hoppar över att skriva något om det då.

Vart är du/vad gör du om 10 år?
Svårt att säga, jag vet inte. När jag har försökt att planera lite i mitt liv så har det mesta gått andra hållet istället för det håller jag ville att den skulle gå till så jag säger att jag låter framtiden visa vart jag är och gör istället.

Vilken blogg har inspirerat dig mest?

Mmm..det finns så många bloggar som inspirerar mig så jag vet inte vilken jag ska ta, jag kan inte ta alla för det är för många :P haha..

Följer du några bloggar, isof vilka?
http://mammamelissa.blogg.se 
http://denstarkastestjarnan.blogg.se - är inne på denna ibland.
http://knoddenojag.blogg.se/
http://creyla.blogg.se/
http://kandy.se/
http://ellamarie.blogg.se/index.html

Det finns mer bloggar jag läser men ja dessa 6 får räcka, hihi..:D

Times like these.

Tänkte bara skriva in ett snabbt inlägg och tala om att jag inte har glömt bort bloggen, utan jag har bara en hel del att göra. Uppsatser, prov och referat ska in veckan efter lovet och jag har knappt börjat, ni kanske inser stressen?

Det har trillat in en hel del mejl om intervjuer de senaste dagarna, och jag ska försöka svara på mejlen och publicera intervjuer under dagen, men ha lite tålamod om just du inte får ett svar idag..

Nog om det...

Vad ska ni hitta på idag? :)


TisdagTuesdayTiistaiMartesMardi

Hello tisdag :)
Ganska händelselös dag detta också, men det är väl så det ska vara på lovet? :)
Det mest händelserika jag varit med om idag var ett besök på vårdcentralen. Jag har haft en del andningssvårigheter och varit mycket täppt i näsan under hela hösten, så jag hade bokat tid till en läkare. Det slutade med att jag fick reda på att jag är pollenallergiker, som så många andra.

Inte mer med det, dags att plocka fram nässprejen bara.

Har ni några allergier?

Heaven Forbid

Här kommer dagens låt, glömde ju att lägga in den igår så jag gör det nu.

The Fray – Heaven Forbid - Live Version

Twenty years it's breaking you down, now that you understand there's no one around.
Take a breath, just take a seat, you're falling apart and tearing at the seams.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

It's on your face, is it on your mind, would you care to build a house of your own.
How much longer, how long can you wait, It's like you wanted to go and give yourself away.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

It feels good. Is that reason enough for you.
It feels good. Is that reason enough for you.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright
Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

Out of this one
Don't know how to get you out of this one, don't know how to get you out of this one,
Don't know how to get you out of this one, don't know how to get you out of this one...

Vill du gästblogga ett inlägg på Entrevista? Kanske göra en egen intervju? Läs mer här för att få reda på hur:

http://entrevista.blogg.se/2010/april/gastbloggar-tavling.html

Gästbloggar-tävling

Jag har hela gårdagen gått runt och trott att det är söndag för att vi inte var i skolan i fredags, och nu när det faktiskt ÄR söndag, är jag aningens förvirrad varför jag inte är i skolan.

Jag har nu tänkt att ordna en liten "gästbloggar-tävling" iaf. Vinnaren får alltså gästblogga ett valfritt inlägg här på Entrevista, som kan handla om i stort sett vad som helst. När jag säger vad som helst, så hoppas jag att ni använder erat sunda förnuft och direkt förstår att t.ex kränkningar och rasism såklart inte får förekomma i inlägget.

Inlägget kan t.ex vara en intervju(med någon annan än vinnaren själv såklart) som han/hon sedan får göra med samma layout som jag gör mina intervjuer, frågorna får han/hon hitta på själv.

Om ni är intresserade kan ni anmäla er till det här inlägget, så ska jag utse 5 finalister på fredag nästa vecka.Finalisterna har utsetts, läs mer här: http://entrevista.blogg.se/2010/april/finalisterna-i-gastbloggartavlingen.html

 


WebVoter undersökning

För ett tag sedan la jag in en WebVoter-undersökning i menyn om vad ni ville se mer av i bloggen.
Resultatet ser ut såhär:

Hmm.. fler intervjuer? Det kan jag lova att det lär bli så länge ni vill bli intervjuade. :) Vill ni ha mer info om intervjuerna kan ni först kolla under kategorin "Info om intervjuerna" eller mejla: entrevista_blogg@hotmail.com

Och gästbloggare? Det skulle kunna bli en tävling... "veckans gästbloggare" ? :)
Let's say.. ni som skulle kunna tänka er att vara intresserade av att gästblogga på Entrevista kan ju skicka iväg en kommentar eller ett mejl, och sedan kan vi se om jag eventuellt anordnar en tävling om detta. :)

Godis är min "grej".

Har fått ännu ett påskägg(jag får det att låta som att jag fått många, fast jag i själva verket "bara" fått två.)och lite annat godis. Jag klagar inte, men min mage lär göra det snart.

Jag har inte planerat in något speciellt för den här dagen heller och det känns som att det snart kommer bli lika segt som igår. Men vad gör väl det? Lite "seghet" har väl aldrig skadat(så länge det inte övergår till att vara så tråkigt att man faktiskt avlider).. det är ju trots allt lov.

Näe, nu ska jag minsann ta tag i något vettigt, något som jag faktiskt behöver göra.

Städa. Wünderbart kul, eller hur?

Vad ska ni hitta på idag? :)

Intervju med "Saga"

Intervju med "Saga" från bloggen http://spotlight.blogg.se

"Jag är en sprallig tjej som heter Saga.
Min blogg handlar om min vardag och så kan det
komma upp lite roliga saker ibland :)"


Vad/vem fick dig att börja blogga?
-
Min kompis bad mig starta en blogg med henne så jag gjorde det. Sen ville jag börja blogga själv.

 Hur länge har du bloggat?
-
Den jag har nu har jag haft i en månad, men den jag hade innan hade jag i 4-5 månader

 Vad är roligast med att blogga?
-
Kunna bjuda på sig själv och få ur sig allt man tänker. Sen är det ju kul att andra gillar att läsa det.

Följer du några bloggar, isof vilka?
-
Ja, Fokis blogg läser jag mycket och mina kompisars

 Vem skulle du vilja vara för en dag?
-
Svår fråga, olika från dag till dag. Idag skulle jag vilja vara Foki i Japan.

 Vad gör en blogg "bra" ?
-
Många inlägg med ganska mycket bilder.

 Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
-
Våld, rasism, och ja, sånt dåligt.

 Vart är du/vad gör du om 10 år?
-
Jag tror att jag pluggar på något universitet.

 Vilken blogg har inspirerat dig mest?
-
Måste nog säga Foki

Vad föredrar du, korta eller långa blogginlägg?
-
Långa om man räknar med bilder, men jag orkar aldrig läsa långa textinlägg.
 


"Godmorgon", min kära.Nja.. morgon..,kanske inte. Fast jag vaknade faktiskt halv 10 idag, eller rättare sagt jag blev väckt vid halv 10. Det stred lite mot mitt huvud som verkligen hade gillat att sova någon timma till efter att det blev rätt sent igår. Väldigt konstigt att jag la mig så sent faktiskt, hade ju inte direkt lång väg till sömnen eftersom jag tillbringade ungefär hela dagen ca. 1 meter ifrån min säng, alltså vid mitt skrivbord.

Idag borde jag ta och kolla igenom lite läxor, så att det inte blir att allt jobb jag planerat in under lovet läggs på en och samma dag, den sista lovdagen. Det lär förmodligen inte hända att jag tar mig an något vettigt idag, men man kan ju alltid hoppas på ett mirakel.

Intervjuer, dagens låt m.m still to come idag :)


GoodnightGoodmorning.

Kollade just min statistik och blev lite överraskad när jag såg att jag bara hade haft 1 besökare idag.. hmm.. förut hade jag ju nästan 90? Sedan upptäckte jag att det är imorgon nu. Imorgon idag liksom. Och jag funderar på att dra och lägga mig så att jag orkar gå upp... idag. Haha. Jag älskar att ha lov. Jag älskar att vända på dygnet. Men det lär bli ett helvete att vända tillbaka det sen. :)

Imorgon.. eller ja, idag, uppdaterar jag med mer musik och intervjuer så ni får ta och titta in senare.. idag.

Jag avslutar med en Cyanide&Happiness-serie.
Gratisbio, tjäna poäng & priser!

- Enkelt och bra för plånboken!
Tänkte tipsa om en hemsida som hjälpt mig och min budget en hel del, nämligen gratisbio.se
På Gratisbio samlar du ihop poäng genom att utföra annonser och kampanjer via deras hemsida. För poängen kan du sedan få gratis biobiljetter och biomenyer, presentkort till ett stort utbud av kända affärer och märken, tidningsprenumerationer och mycket mer!

- Hur kan jag tjäna poäng?
Handlar du t.ex på en onlineaffär via en länk hos Gratisbio, får du en del av priset på ditt köp i poäng! Det lönar sig alltså alltid. Förutom att handla och utföra utvalda kampanjer, kan du också tjäna lätta poäng genom att t.ex värva vänner, skriva om Gratisbio på din blogg, vara med i tävlingar, besöka hemsidor eller vara aktiv med andra medlemmar på hemsidan! Skriver du om Gratisbio på din blogg, och länkar till ditt inlägg på sidan, är du också med och tävlar om ett presentkort på Nelly för 500kr!


Så vad väntar du på? Bli medlem på Gratisbio och få 50 poäng i startbonus, eller bli medlem via min länk här längst ner i inlägget och få hela 75 poäng när du registrerar dig!


Långfredag, - LÅÅÅÅÅÅÅNGGG-fredag.


Gud vilken seg dag detta har varit. Jag har suttit vid datorn i princip hela dagen. Vi har gäster och jag kan inte göra mycket annat än att stanna inne på mitt rum. Det regnar, och det är grått ute och jag är äcklad efter att ha ätit hur mycket godis som helst. Usch, för den här dagen.

Jag förstår varför dom kallar det långfredag, nej inte för att Jesus korsfästes och led igenom hela dagen på korset, utan för att den här dagen är så förbannat lång. Inte alls egoistisk, nejdå..

Jag funderar på att starta en tävling, men jag har ingen aning vad den ska handla om, eller vad priset skall vara. Har ni några förslag? Kanske någon "påsktävling"? Jag har inga direkta gränser.. förutom min budget då haha :)


Intervju med Marika

Intervju med Marika från http://mariiiikaa.blogg.se/"Jag heter alltså Marika och är 16 år. Bor långt upp i Norrland. Nämligen Kiruna. I min blogg skriver jag mest om min vardag och så lär det väl komma ganska mycket bilder nu för tiden eftersom att jag nyss har fått en systemkamera. Egentligen tycker jag det roligaste med bloggen är att göra design =) Det var väl allt dååå :)"Vad/vem fick dig att börja blogga?
Jag har haft flera olika bloggar genom åren, jag har faktiskt ingen aning om vem som verkligen fick mig att starta min första blogg. Men nu den bloggen jag har nu, den skaffade jag väl mest för att alla bloggar ju, då ville jag också :)

Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat hit&dit ganska, typ 2 år sen. Men min blogg som jag har nu, den har jag bloggat på sen Januari. 

Vad gör din/er blogg unik?
Min blogg är väl egenltigen inte så unik,men tror jag ska börja ge design tips, så då lär det väl bli det som gör den "unik". Nog för att det finns många andra bloggar med designtips, men ändå :)

Följer du några bloggar, isof vilka?
Jo, jag följer Kissies, Dessies & Paows. 

Vad gör en blogg "bra" ?
En blogg som är "bra" ska ha humor, mycket bilder. Och personen som skriver ska gärna skriva åsikter och så. Alltså visa vad den tycker och tänker om saker. 

Vad skulle du ALDRIG kunna blogga om?
Svår fråga, men jag skulle nog aldrig kunna blogga som Kissie, alltså hennes sätt att kränka alla. 

Vart är du/vad gör du om 10 år?
Om 10 år har jag flyttat från Kiruna och jag jobbar som frisör :)

Vilken blogg har inspirerat dig mest?
Jag vet inte riktigt vilken blogg som "inspirerat" mig mest. Men jag tycker nog att Paows blogg är nästan den bästa, för hon är en tjej som står för vad hon tycker även fast folk hotar och så. 

Bästa sättet att handskas med negativa kommentarer?
Bästa sättet är nog bara att tänka att dom personer som skriver negativa kommentarer, det är såna som mår så dåligt att dom måste trycka ner på andra för att höja sig själv.  


Between The Bars

Dagens låt blir Between The Bars med Elliott Smith.
Grymt vacker låt om ni frågar mig. Känns som att jag säger det på varenda "dagens låt" jag lägger upp, men jag skulle inte säga det om jag inte menade det och jag skulle inte lägga upp dom om jag inte gillade dom haha.

Elliott Smith – Between The Bars

drink up, baby, stay up all night
the things you could do, you won't but you might
the potential you'll be, that you'll never see
the promises you'll only make

drink up with me now and forget all about the pressure of days
do what I say and I'll make you okay and drive them away
the images stuck in your head

people you've been before that you don't want around anymore
that push and shove and won't bend to your will
I'll keep them still

drink up, baby, look at the stars
I'll kiss you again between the bars where I'm seeing you
there with your hands in the air, waiting to finally be caught

drink up one more time and I'll make you mine
keep you apart deep in my heart separate from the rest
where I like you the best and keep the things you forgot

the people you've been before that you don't want around anymore
that push and shove and won't bend to your will
I'll keep them still


Långfredag.

ÄNTLIGEN ÄR DET PÅSKLOV!
I rättans tid kan man ju lugnt säga, jag hade inte klarat en dag till av skolan. Eller jo, kanske, men det är skönt med påsk ändå. :)

Jag har inte planerat något "påskigt" att göra idag. Hade tänkt att jobba lite med bloggen, stanna inne och äta godis, något som mina lov oftast går ut på och jag kan inte påstå att jag misstycker :D Påsk börjar ju egentligen inte officiellt förrän imorgon, eller hur? Jag har heller inte några direkt planer för resten av påsklovet, det blir väl träffa kompisar och påskmysa i allmänhet.

Hur ska ni spendera erat påsklov? :)
Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovinRSS 2.0