Hur ska man älska någon som har älskat förut?

Hallå där, grabbar. På tal om att rubriken inte har något med saken att göra..
Härlig måndagskväll det här. En blanding mellan besvikelse och depression råder i mina tankar och sammanfattningsvis så har hela den här dagen varit ganska värdelös. Jag har väl bara mig själv att skylla dock så jag borde väl inte klaga. Tänker inte förklara mer ingående om saker och ting.

Idag har jag tydligen namnsdag. Det fick jag höra i bilen hem idag. J-O kom hem från jobbet förut och frågade mig om jag hade fått någon namnsdagspresent idag, typ choklad, eftersom jag har namnsdag. Nej, sa jag. Bara mer läxor. Det är det jag har fått idag. Jag var tvungen att protestera lite. Nu när jag väl har blivit informerad om att man tydligen kan få ätbara presenter på namnsdagar så vill jag inte bli särbehandlad. Chokladen kan jag dock ta imorgon också ifall någon känner för att erbjuda sig att inskaffa den, jag är inte så noggrann med namnsdagar liksom. En dag hit eller dit, äh.

Nu fortsätter mitt spanska pluggande, imorgon är det prov och jag längtar bara tills morgondagen är över.
God natt, vänner små.



Åh. Mammsen har lovat att köpa choklad till mig imorgon.
Jag gillar namnsdagar. Tror jag.

Spanska söndagen.

Här sitter jag och pluggar spanska för fulla muggar. Eller ja, kanske inte. Jag försöker lista ut vad vi har till provet på tisdag. För att komma riktigt i stämning lyssnar jag på spanskmusik till. Särskilt Heroes Del Silencio, om och om igen.

Har ett problem dock. Jag kan inte koncentrera mig för att jag har lock för vänstra örat. Låter väl skit skumt måste jag då erkänna men så är fallet. Jag fick det efter att ha varit förkyld i några dagar förra veckan och sen dess har det inte gått över. Jag gissar på öroninflammation eftersom jag också har haft ont i det örat några gånger. Oh wells. Sånt har man ju inte tid med då va. Det går väl över hoppas jag.

Nu ska jag gräva mig ner ännu djupare i spanskheten denna söndagskväll och hoppas på att jag kan reda ut lite grejer angående provet. Tjing. Lek lugnt grabbar.


Lördaghet.

Jag är uppe med tuppen(vaknade klockan elva) och har just ätit mina äckliga gamla lösgodisrester till frukost. Inte en allt för bra idé nu efteråt kanske men det är ju inte så ofta det händer att jag tänker efter innan.

Idag blir det av hem till pojkvän och göra.. något. Först ska jag hitta ett sätt att kombinera alla de två bussar och dess tidtabeller jag måste använda mig av för att komma dit, plus, köpa choklad inför besöket någonstans där emellan.

Kommer bli en toppendag. Om jag nu fixar allt jag ska göra först.
Åh. Bråttom.

Höröhurshmeth.

Jag är mer taggad på livet idag grabbar, febern är borta men halsen är fortfarande ganska sönder.
Så förutom att jag snart nog kommer hosta ut mina lungor så mår jag toppen. Trött bara.

Imorgon är det pjäs-repetitioner från 09.50 - 15.45 som gäller. Kommer nog bli roligt men ansträngande. Med tanke på att jag knappt kan prata. Loikkssom.

Åhh livet är härligheter. Vill bara ge lite credit till Hampa också som kom förbi med en ros och en ask med heltrevliga chokladhjärtan igår när jag var sjuk. Tycker att han förtjänar det. Bara för att han är så fin och gjorde min dag. Och för att jag älskar honom.

Now you know. Nu blir det till att plugga replikkkerrrhhh :G :)

Härligheter.

Åh, idag har jag varit på ganska dåligt humör. Känt mig uttråkad, ensam och sjuk.
Men nu blire ändring på det minsann!
Imorgon ska jag till skolan och inget i den här världen ska få stoppa mig. Nu äre slut på det här hemmasittandet då må jag säga. Och det känns bra. Jag är på bättre humör nu.

Stulad från FoHl.

Jag är sjuk och jag har ingen lust att existera för tillfället. Mer behöver jag väl inte säga för att förklara nedanstående.




Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?

Är det meningen att man ska komma ihåg sånt här?
Ellis Claesson ringde mig senast.
En tjej. Med andra ord.

Vad står det i ditt nionde sms?

"Åh nej. Vad jobbigt. Vad läser du? Nu ska vi till coop och leta efter en box mor önskar sig."

Vem ringde dig senast?

Korttidsminne, eyy?

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?

En tjej med väldigt stora ögon och ett väldigt brett huvud som sitter på en sömnig påfågels rygg och tuggar rosa tuggummi samtidigt som hon skriker "POP". Tror jag.
True story.
En bild jag hittade i bildarkivet på min mobil, inget jag har hittat på själv inte.

Vilket språk är din mobil på?

Svenska. Men ryska, nederländska och mandarin är väl också språk jag föredrar att använda på min mobil. Helst samtidigt.

Vad heter din ringsignal?

Map of the problematique - Muse

Hur många sms har du i din inkorg?

463. Exakt. Jag lovar, jag räknade själv......

Vad står det i ditt andra sms uppifrån och vem är det i från?

"Vad snabbt du försvann, vart skulle du?" - Fohlighet

Är den 20:e kontakten en av dina bästa vänner?

OHJA, Hanna Karlsson är en heltrevlig bästisss :))

Ogillar du nr 5?

Nej. Ganska svårt det där med att ogilla folk man knappt känner.

Vad har din mobil för färg?

Röd/Svart

Vad heter den sista i din kontaktlista?

"Finskalärare".

Är du bra kompis med den sista i din kontaktlista?

Nej föfan.

Vad heter den 7:e i din kontakt lista och är du kär i personen?

Daniel Byhman. Nej tack, hellre dör jag. :)

Vad heter din
a bästa vänner på din kontakt lista?

"Fia(FoHl)Löfmark"

"Nossie Kristensson"

Vem var senaste tjejen som ringde dig?

Som du tjatar min vän..


Dagens outfit á la 1998.

Jag hittade just en überhet bild på mig själv.




Neonlila cykelbyxor, knallgul t-shirt och klarröda strumpor.

Jag var helt klart ett modefenomen redan vid 5-årsålder.

Besvikelsen är stor.




I frågan om att gå och lägga sig, så klart. Jag åker alltid båt innan jag ska sova. Vad annars?

Imorgon flyger jag iväg.

Tjing tjing babianer små, imorgon bär det av till Finland för ett 5-dagarsbesök hos släktingar m.m.

Sakna mig inte för mycket nu va, vill ju inte att ni ska gå och vara hel-deprimerade när jag är borta minsann.

Lek lugnt, vi hörs nästa vecka.

En rasistisk make-up.

Fia: Du är svart i ansiktet. Har du kysst Hampus eller?



Nej. Det kanske bara råkar vara så att jag är NATURLIGT svart i ansiktet? Fast BARA på hakan?

Okej, kanske inte. I detta fallet handlade det om en väldigt naturlig vit haka som bara blivit nersmutsad av en väldigt musikal-sminkad pojkvän med svart färg i ansiktet. Men man kan ju aldrig vara riktigt säker på sånna saker, bäst att fråga först.


I have another confession to make.

Jag tränade inte idag. Men vem bryr sig, egentligen?
Istället gick Ellis, Valross-Noss och jag till Kungsmässan och köpte saker. Eller mest Ellis. Jag fick köpt en födelsedagspresent till el novio så det känns bra. Plånisen mår lite mindre bra.

Nu har jag förkortat min skönlitteräratext om rasism, packat liiite inför min kommande Finlandsresa och livet är härligt.

Tror att jag ska sova på saken. Typ nu.

På tal om smarta funderingar halv två på natten.

Ursäkta språket i mitt kommande uttalande, men allvarligt talat..
Vilken sadistisk jävel fick för sig att det var en fantastiskt bra idé att sätta sömmen MITT i skrevet på hipster-trosor va? Det kan inte ha varit en kvinna med mycket vett i huvudet iallafall. Kanske en kvinna som aldrig bär hipster-trosor? Skulle kvinnan ha egen erfarenhet av underkläder av detta slag, skulle hon varit medveten om hur extremt obekväm denna konstruktion kan visa sig vara. Om det nu var en kvinna överhuvudtaget, vilket i sig skulle förklara saken..


På tal om viktiga saker, liksom.

Ehehe.

Jag hällde just varm oboy på hela mina byxor. Den här dagen blir bara bättre och bättre.


w000t.

Ganska värdelös dag det här. Men vädret är fint.

Det regnar, kanske, det är fredag.

Äsch.
Idag är jag glad. Trots en ganska seg och dålig start på morgonen. Har just sovit middag i cirka tre och en halv timma. Det är ungefär lite mer än hälften av vad jag sov inatt. Lycka till att jag kommer kunna somna ikväll. Nu är jag uppvilad och laddad inför boyfriends anländande till huset mitt.

Nu sticker jag in i duschen grabbar, lek lugnt för ikväll.

Det regnar, det är tisdag.

Ganska trist dag detta om jag får säga det själv. Vilket jag får. Eftersom det här är min blogg.

Jag ligger hemma och är magsjuk för andra dagen i rad. Eller ja, så magsjuk som jag kan bli eftersom jag aldrig brukar kräkas. Så jag mår mest bara sjukt illa och har ont i magen.

Förutom det faktum att jag blir sjukt uttråkad av att vara hemma från skolan när jag vet att jag missar en massa, så är det faktiskt ganska mysigt här just nu. Det är ganska grått väder ute och regnet öser ner, men så länge jag får vara inomhus så protesterar jag inte.

Får en väldig massa tid att tänka över saker, både bra och dåliga. Vilket har resulterat i att jag nog har bestämt mig för att börja jobba på att bättra min självkänsla på allvar. Sluta tycka så illa om mig själv. Ganska lätt kan man ju tycka, eftersom jag någonstans i mitt huvud vet att jag har människor omkring mig som älskar mig för den jag är. Den enda som inte älskar mig i min omgivning är den jag står närmast. Jag själv.

Jag behöver jobba på det där. Men ändå har jag kommit ganska långt, åtminstone när man jämnför med min startpunkt. Jag tror inte att jag hade klarat av det helt själv. Jag har fått en hel del bekräftelser och hjälp av mina närmaste. Särskilt sedan i oktober förra året. Jag är inte ett hopplöst fall, det tar bara tid. Men jag är på god väg nu tror jag. På god väg mot ett bättre liv.

Hallå där! Välkommen hit. Maria heter jag och skriver här om mitt halvår som universitetsstudent i Brighton, England och livet sett ur min synvinkel. Här kommer jag främst att skriva om mina äventyr i Brighton, träning, The Sims, inspiration och min vardag! Välkommen in!
bloglovin



RSS 2.0